Kategori: Parforhold

For hurtig udløsning

For hurtig udløsning 

Hendes kæreste får for hurtig udløsning, hvilket giver frustrationer i forholdet. Parterapeut Ingrid Ann Watson giver gode råd...

Til Ingrid Ann Watson

Jeg og min kæreste har lidt problemer i vores samliv. Når vi har sex, får min kæreste meget hurtig udløsning. Han når ikke at være inde i mig i to minutter....

Når han har fået udløsning, bliver han meget sur/frustreret. Jeg har ikke kritiseret ham for hans "hurtighed", men skal da være ærlig at sige at jeg ikke bliver seksuelt tilfredsstillet. Jeg nyder forspillet, men så når jeg heller ikke længere, for så har han jo fået udløsning...

Nu er vi gået ind i en ny fase i vores samliv, han syntes ikke at vi skal havde sex mere, for som han siger, så får jeg jo ikke noget ud af det..

Jeg må indrømme at det seksuelt har frustreret mig noget, for jeg er en pige der er glad for sex. Men der må være et langt stykke vej imellem "hurtig sex", og "ingen sex". Hvad kan vi gøre?

Kan jeg på nogen måde hjælpe min kæreste, med at "udsætte" hans udløsning?

Mvh Caroline

_________________________________________

Kære Caroline,

Ja, du kan godt hjælpe din kæreste til at lære, at holde sin udløsning tilbage - og som ekstragevinst, få meget mere nydelse ud af samlejet. Men er det din opgave alene?

Vær lige opmærksom på, at det bliver en fælles opgave og at den ikke pludselig ender som din alene.....

Jeg ville starte med at spørge ham om han er interesseret i at I sammen gik på opdagelsesrejse ud i sexualiteten. Bed ham låne eller købe nogle bøger om emnet og væn jer til at tale åbent om det.

Der er mange gode bøger som beskriver teknikker der kan hjælpe mænd at holde udløsningen tilbage. Lån bøgerne sammen og brug både tid hver for sig, og sammen omkring bøgerne.

Fokuser hele tiden på jeres lyst til bedring i jeres sexliv, frem for hans for hurtige udløsning.

Hvis jeres forspil fungerer, kunne man så ikke forestille sig at I kunne trække denne del af forestillingen ud, så det er her du opnår en del af tilfredsstillelsen? Måske kunne I arbejde og være kreative omkring at forspillet så det i højere grad bliver en del af samlejet.

Fortæl hinanden jeres fantasier, onaner sammen og på hinanden, tag frækt tøj på, leg læge og sygeplejerske - eller måske i disse tider er det mere hot med edb-eksperten og indretningsarkitekten ..

Glem enhver snak om at få penis op - og fokuser i stedet på andre spændende ting I kan lave.

Til sidst vil jeg foreslå at I anskaffer en dildo. Efter forspillet, bruger han dildoen på dig og først når du er lige ved at komme bruges penis, så I kommer sammen.

Kort sagt, brug den palet af tilbud der ligger i det erotiske, det sensuelle og lån gerne bøger og film til at støtte jer til.

God fornøjelse.

Parforhold
Parterapeuten: Det er ikke din partners opgave at fylde dig med kærlighed 

Vi danskere er alt for gode til at skubbe ansvaret for vores egen glæde og lykke over på vores partner, og det gør os ulykkelige, mener parterapeut Christiane Meulengracht, forfatter til bogen 'Kærlighed med vilje'.
”Det er et meget almindeligt træk, at vi danskere går rundt med den opfattelse,…

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Derfor lyver vi om vores ulykkelige parforhold 

Der er så meget prestige i at have styr på parforholdet, at vi danskere er verdensmestre i at bilde os selv og andre ind, at alt er i den skønneste orden, selvom der i virkeligheden er knas i kærligheden, mener parterapeut og sexolog Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Hun flirter mens ægteskab vakler 

Efter længere tids flirten med en kollega, er hun i tvivl om hun skal forfølge sin drøm og se om det kan udvikle sig til mere - eller om hun skal koncentrere sig om sit vaklende ægteskab.

Læs mere
Parforhold
Orker ikke at være den sure stedmor 

Hun havde ellers svoret, at hun aldrig skulle have en mand med børn fra tidligere ægteskab, alligevel bor hun på fjerde år sammen med mand med børn og 5-9-ordning. Det fungerer ikke for hende. Hun er træt af at være den sure stedmor, og træt af at skulle tilsidesætte sine egne behov for deres.

Læs mere
Parforhold
Hendes selvværd afhænger af mænds bekræftelse 

Hun er ved at være godt træt af at hendes selvværd skal afhænge af, hvorvidt mænd finder hende sød, sjov og attraktiv. Samtidig overvejer hun at sætte en stopper for et forhold, hun gennem et år har haft til en gift mand, og spørger nu KvindeGuidens parterapeut, hvordan hun kommer videre.

Læs mere
Parforhold
Hendes kæreste har datingprofiler 

Hun mistænker sin kæreste for at have datingprofiler og for at lyve om dem. Nu er hun opsat på at bevise, at han lyver.

Læs mere
Parforhold
Mænd har de bedste intentioner 

Hvordan kan det være, at de gode intentioner din mand har, om at gøre noget særligt for dig, oftest havner i glemmebogen? Det mener chokoladeproducenten Anthon Berg, at der er en videnskabelig forklaring på.

Læs mere
Parforhold
Min mand vil have at vi har mere alenetid 

Hun er i tvivl om, hvordan hun skal tolke de udbrud af vrede og irritation, der kommer fra hendes nye mand. Han giver udtryk for, at være glad for hendes børn, men han insisterer samtidig på, at han vil have mere alenetid med hende. Han synes hendes ældste søn burde være mere hos sin far, men hun…

Læs mere
Parforhold
Ensomhed i ægteskab 

Efter nogle års samliv er hendes mand begyndt at ændre adfærd. Han er kold, afvisende, opfarende og kun optaget af sig selv. Hun føler sig udnyttet og så ensom i sit ægteskab, at hun overvejer at forlade ham. Læs parterapeut Peter Kongshaugs svar.

Læs mere
Parforhold
Gratis hjælp til nyskilte  

Nu lanceres portalen 'Samarbejde efter Skilsmisse' - en elektronisk værktøjskasse, en app og et online kursusprogram, der giver konkret viden og praktiske øvelser, der kan hjælpe den nyskilte selv og fremme samarbejdet med ex-partneren.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^