Til 2 personer
Ingredienser:
- 3 gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 appelsin
- 1 spsk kokosolie til stegning
- 40 g røde linser
- 1 stang kanel
- 1 spsk gurkemeje
- 1 spsk urtebouillon, opløst i ½ l kogende vand
- havsalt
- peber
- ½ bundt friske krydderurter efter eget valg
Sådan gør du:
- Hak gulerødder, løg og hvidløg.
- Pil appelsinen, og skær den i mindre stykker.
- Varm kokosolie i en gryde, og tilsæt grøntsager.
- Tilsæt linser, krydderier og appelsin.
- Hæld bouillon ved.
- Lad suppen koge cirka 20 minutter.
- Hvis du vil blende suppen, skal du huske at tage kanelstængerne op først.
- Krydr suppen med havsalt og peber, og kom en ordentlig omgang grønt på, for eksempel persille, koriander, dild, basilikum eller kørvel.