Opskriften her er hentet fra Thorbjörg Hafsteinsdottir´s nye bog "Spis dig yngre" <link _self>
Læs mere om bogen her >>
Det skal du bruge:
½ dl. hybenpulver, f.eks. Bio AP-4-hybenpulver
½ l. vand
30 g frisk ingefærrod, skåret småt
1 kanelstang
1/4 tsk. stødt muskat
Et par knivspidse vaniljepulver
2 dl. ufiltreret æbelsaft
Citronsaft efter smag og behag
Sådan får du 2 store glas:
Hæld en ½ l. kogende vand på hybenskallerne, ingefær, kanel, muskat og vaniljepulver, og lad det trække i 10 minutter. Tilsæt æblesaften. Smag til med citron.
Serveres varm, lun eller kold.
TIP
Køl den ned og kom 1 dl. danskvand til 2 dl. saft, masser af isterninger og en skive citron i, og nyd på en varm sommerdag.