En vidunderlig ret med 2 af årstidens bedste råvarer, - nye kartofler og asparges ...
Det skal du bruge:
Frisk tunfilet skåret i skiver
ca. 15 stilk persille
ca. 15 mint stængler
6 stk. cornichoner
20 stk. kapers
5 stk. ansjoser
1 fed hvidløg
1 spiseskefuld Dijon sennep
God oliven olie
Rødvinseddike
Salt og pepper
Sådan gør du:
Læg alle ingredienserne (ikke tunen naturligvis) i en foodprocesser eller blender og blend.
Tilbered kartofler og asparges og skær i mundrette bider og vend det i salsa verden.
Lynsteg tunfileterne på begge sider så den er fin og rosa. (Steger man tun for længe bliver den tør og kedelig). Skær den i skiver og læg på de nye kartofler og asparges. Pynt med lidt ekstra salsa verde på toppen.
<link _self> Sådan forbereder du nye kartofler ... >>
Kategori: Opskrifter & råvarer
