Til 4 personer
Ingredienser:
- 250 g svampe
- 1 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 4 tomater
- 4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas
- Lidt olivenolie
- 12 skiver chorizopølse
- 4 æg
- 1 lille håndfuld bredbladet persille
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Rens svampene og skær dem i skiver. Varm olien på en pande, og rist svampene sammen med presset hvidløg ved god varme et par minutter. Tag svampene af panden. Skær tomaterne i skiver.
- Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Pensl tortillaerne med lidt olivenolie.
- Fordel svampe, tomater og chorizopølser på tortillaerne.
- Slå æggene ud – et på hver tortilla – og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8 minutter.
- Skyl persillen og slyng den tør. Krydr tortillaerne med salt og peber og top med bredbladet persille.