Hak 270g sej (eller anden lys fisk) groft.
Bland 10 store blade basilikum, salt, peber, 1 tsk mild karry, 1 tsk æblegele og 1½ tsk eddike/ citron i. Bland det godt sammen. Halver peberfrugten og fyld fiskefarsen i (der er god top på). Steg dem på bagepapir i ovnen ved 220C i ca. 25 min.
Ris i salsa
Kog 100g ris efter anvisning med salt. Hak 450g tomater fint uden kerner. Smag til med 2 spsk citronsaft, ½-1 spsk god ketchup eller 2 tsk rørsukker, salt, peber, 1 fed presset hvidløg. Smag til med de sure og søde ingredienser. Bland det sammen med risene.
Cougettecarpaccio
Skær en cougette i papirtynde skiver på råkostjernet. Lav en marinade af 1½ spsk (oliven)olie, 1 lille presset fed hvidløg, salt og peber og 1 spsk citronsaft. Hæld det over courgetten og lad den marinere (gerne en times tid – men det er ikke nødvendigt.