Ingredienser
- 50 g sukker
- 25 g smør
- 1 dl vand
- 300 g medister
- 1 stk æble
- 100 g rødkål
- 50 g sennep
- 1 tsk olivenolie
- Salt & peber
Sådan gør du
- Skær medisteren i stykker på ca. 10-12 cm.
- Varm en pande op på medium varme og kom sukkeret på og vent til det bliver gyldent.
- Når sukkeret er gyldent, tilsættes smørret på panden. Lad det smelte sammen med sukkeret i ca. 10-15 sekunder.
- Kom herefter vand på panden og lad det hele samle sig i ca. 30 sekunder.
- Læg medisteren på panden og lad det glasere i sukkermassen i ca. 1-2 min.
- Skær æblet i skiver og vend det sammen med rødkål, sennep og olivenolien.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Server med sennep.