Tråd kurve stabelbare House Doctor
Nordal - Ny kollektion
Zink potter
Broste Copenhagen - Sofa nyhed
Raw Ratatouille

Fra Susy Grundahls livsstilsbog "Retrokuren", bringer vi her en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer. Tilbered dig en god kop urtete, som du kan nyde til madlavningen, for det tager lidt tid at skære alle grønsagerne i små bitte stykker - altså helt petit!

Ingredienser:

 • 2 cm agurk
 • 2 cm squash
 • ½ lille rødløg
 • ½ grøn peber
 • ½ rød peber
 • 1 gulerod
 • 1 fed hvidløg
 • 1 stor tomat, uden indmad
 • 1 stor håndfuld finhakket persille
 • lidt frisk chili
 • 1 cm Noritang klippet i små strimler
 • 7 hakkede saltede mandler
 • 1 spsk. friskpresset citronsaft
 • 1-2 spsk. omega 3 olie

Sådan gør du:

 • Alle grønsager hakkes fint, meget fint. Det hele blandes sammen i en skål og står og trækker i 15 minutter.
 • Kom din Ratatouille ned i en rund serveringsform, så den ser flot ud på tallerkenen.
 • Serveres på toppen af en rundskåret plade Noritang.

Variation
Du kan tilsætte Raw Ratatouillen lidt finthakket laks. Eller server den som tilbehør til en friskstegt rødspætte eller den fine multe. Ratatouille smager også virkelig godt, når det hurtigt svitses på en varm pande med brune ris og små strimler kylling.

Retrokuren - Råkost, detox & forkælelse

Hvis man, som Susy Grundahl, gennem mere end 20 år, har beskæftiget sig med helsekost, og opbygget en succesfuld forretning baseret på salg af helsekost og helseprodukter, så er man næsten forpligtet til at lade sin viden og erfaring omkring helsekost komme andre til gode. Og det gør hun nu. I sin nye smukke bog ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” deler hun rundhåndet ud af sin store viden om sund livsstil.
Omdrejningspunktet er en 7-dages kur, hvor krop og sjæl udrenses, dårlige vaner sættes på hold og der er fokus på ro, selvforkælelse og mindfulness. Her er ingen løftede pegefingre eller formaninger, men varme anbefalinger, tips og ideer, som udspringer af Susys egne, personlige erfaringer. Og det føles som en meget personlig bog. Hist og her har Susy tilføjet små anekdoter fra sit eget liv og hverdag, hvilket gør bogen særlig inspirerende og autentisk.

At sidde og bladre i ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” er i sig selv den rene selvforkælelse. Man får lyst til selv at afprøve bogens mange tips og ideer, og man kan næsten ikke undgå at blive smittet af stemningen i Elisabeth Dahlbergs smukke billeder, der danner de perfekte rammer for Susys budskaber.

En varm og inspirerende bog, om at gøre noget godt for sig selv.

Titel: Retrokuren
Forfatter: Susy Grundahl
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

 

 

Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet appelsinmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Her får du opkriften på en nem og rigtig lækker appelsinmarmelade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Pizza aubergine

En skøn og nem pizza med pesto, aubergine og solmodne tomater.

Læs mere
Sensommer
Æblesolbærtærte

Her en tærte, som på herligste vis forener sæsonens frugt og bær i en himmelsk mundfuld!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ovnbagt rødtunge med friske tomater

Rødtungen er ikke kun en skøn spise, men samtidig en sund og mager fisk, rig på selen, som er et livsvigtigt sporstof, der modvirker en række alvorlige sygdomme som fx cancer og hjerte-karlidelser. Rødtungen gør sig blandt andet rigtig godt i selskab med friske, bagte tomater.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Blåbærsaft

Blåbær er smagen af sensommer, og har man ikke blåbær i sin have, så bugner grøntafdelingen af blåbær i august og september, ligesom udvalgte frugtplantager tilbyder selvpluk i sæsonen. De nyplukkede blåbær er en himmelsk mundfuld, skønne på yoghurten og i salaten, men kan også hældes på glas som...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ras el hanout - Smagen af Marokko

Med ras el hanout får man smagen af det marokkanske køkken. Krydderiblandingen, der blandt andet bruges i tagine- og gryderetter med lam, kylling og couscous samt i dip, fars, rubs og marinader, findes i mange versioner og kan købes færdigblandet. Men man kan også sagtens lave sin krydderiblanding,...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Bagte blommer

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
KETO opskrift: Kyllingelår med dampede grønne bønner og svampesovs

Fra kostrådgiver Jane Faerbers indspirende bog ’Keto - Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt’, bringer vi en yndlingsopskrift med masser af smag og en herlig svampesovs til at dyppe de grønne bønner i.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Riviera Maison olie-/eddike

Riviera Maison olie-/eddike

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^