Ingredienser:
- 2 cm agurk
- 2 cm squash
- ½ lille rødløg
- ½ grøn peber
- ½ rød peber
- 1 gulerod
- 1 fed hvidløg
- 1 stor tomat, uden indmad
- 1 stor håndfuld finhakket persille
- lidt frisk chili
- 1 cm Noritang klippet i små strimler
- 7 hakkede saltede mandler
- 1 spsk. friskpresset citronsaft
- 1-2 spsk. omega 3 olie
Sådan gør du:
- Alle grønsager hakkes fint, meget fint. Det hele blandes sammen i en skål og står og trækker i 15 minutter.
- Kom din Ratatouille ned i en rund serveringsform, så den ser flot ud på tallerkenen.
- Serveres på toppen af en rundskåret plade Noritang.
Variation
Du kan tilsætte Raw Ratatouillen lidt finthakket laks. Eller server den som tilbehør til en friskstegt rødspætte eller den fine multe. Ratatouille smager også virkelig godt, når det hurtigt svitses på en varm pande med brune ris og små strimler kylling.