INGREDIENSER
Panna cotta:
- 6 dl fløde
- 100 g sukker
- 1 stang vanille
- 3 blade husblas
Limesauce
- 5 lime
- 1 spsk vand
- 150 g rørsukker
- citronskal
- 1 spsk maizenamel opløst i 2 spsk vand
Pynt
- Skiver af lime
TILBEREDNING
Panna cotta
Udblød husblassen i koldt vand. Kog fløden op med sukker og tag gryden af varmen. Del vanillestangen, skrab vanillekornene ud og kom dem i fløden. Gem stangen til rødgrøden.
Tilsæt den udblødte husblas i den varme fløde og rør til den er smeltet. Kom massen i en skål og sæt på køl 15 min. Tag skålen ud, rør i den og portionsanret panna cottaen i mindre skåle eller glas. Sæt glassene på køl.
Limesauce
Pres saften ud af 5 limefrugter og kog saften sammen med 1/2 dl. vand samt sukker til sukker er opløst. Limesaucen jævnes med lidt maizena udrørt i vand. Afkøles helt inden servering.
Ved servering
Fordel den kolde limesauce oven på panna cottaen. Pynt med skiver af lime.