Ingredienser
- 1-3 gulerødder (150g.)
- 1 pære
- ½ løg
- 3 dl vand
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 1 dl kærnemælk
- Salt
- Peber
Tilberedning
- Start med at skylle og skrælle din pære og dine gulerødder
- Skær derefter løg, gulerødder og pære i grove stykker og læg dem ned i en gryde
- Hæld vand på, og tilsæt så bouillonterningen
- Bring det i kog, og kog, indtil gulerødderne er møre
- Hæld grydens indhold op i en blender, og blend, til det har en fin, tynd konsistens
- Hæld det tilbage i gryden, og tilsæt kærnemælk
- Rør rundt i 2 minutters tid, og smag til med salt og peber
Tip
- Server suppen med frisk purløg og lidt balsamico.
Idé og opskrift er fra Sebastian Randrup Winter Nielsens inspirerende kogebog 'Nemt og Billigt', der kan lånes på biblioteket.