4 personer
Det skal du bruge:
- 4-500 g kuller, kulmule, mørk- eller lyssej
- 1 løg, ca. 50 g
- 200 g gulerod, 2-3 stk.
- 3 porrer
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 1 spsk karrypulver
- 1 dåse kokosmælk 330 ml
- 2 æbler
- 1 spsk sesamfrø
- 300 g jasminris, kogt
- ¼ bundt bredbladet persille og mynte
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.
- Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
- Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
- Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.
- Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.
Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.
Foto: Landbrug & Fødevarer.
Opskrift: Fiskebranchen.