4 personer.
Det skal du bruge:
- 400 g pasta penne
- ½ bundt purløg
- 100 g baby spinat, skyllet
- 4-500 g torsk, mørksej, kuller eller kulmule
- 2 dl fløde 38 %
- 1 dåse hakkede tomater
- 150 g revet gouda eller mozzarella
- 2 spsk rasp
- 1 citron
- Salt og peber
- Grøn salat
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.
- Skær fisken i mindre stykker.
- Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
- Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.
Serveres med salat og brød.
Foto: Landbrug & Fødevarer.
Opskrift: Fiskebranchen.