Ingredienser til bunden
- 160 g knuste Digestive kiks
- 75 g malede mandler
- 1 dl piskefløde
- 75 g smeltet smør
Ingredienser til fyldet
- 3 tsk gelantine pulver
- 0.5 dl kogende vand
- 500 gram smøreost natural
- 2.5 dl let creme fraiche
- 1.5 dl sukker
- 1 spsk sirup
- revet skald af 2 lime
- saften fra 2 lime
- flødeskum og tynde lime skiver til pynt
Opskrift
- Beklæd en springform med bagepapir
- Bland alle ingredienserne til bunden sammen og pres massen godt ned i formen
- Hæld kogende vand over gelantinpulveret i en lille skål og rør til det er opløst
- Pisk flødeosten blød med en håndmikser
- Tilsæt creme fraiche, sukker og sirup i gelantineblandingen. Rør godt.
- Hæld blandingen over bunden og stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer og gerne natten over
- Top kagen med flødeskum og enten limeskiver eller revet limeskal.