Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 4-500 g (8 stk.) rødspættefileter (Du kan også bruge skærising, skrubbe eller ising)
- 8 skiver parmaskinke
- 50 g vesterhavsost
- 500 g squash
- 500 g svampe, markchampignon
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 300 g cherrytomater
- Salt og peber
- 1 citron
- ¼ bundt bredbladet persille
Sådan gør du:
- Vask squashen, rens svampene, og skær begge dele i grove stykker. Snit løget og hvidløget fint.
- Læg fiskefileterne på et skærebræt, krydr med salt og peber, og rul dem sammen med parmaskinke og revet ost inden i. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir, og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 6-7 minutter.
- Steg de snittede grøntsager på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 3-4 minutter.
- Vend cherrytomaterne deri og smag til med salt og peber.
- Anret rødspætterullerne på et fad sammen med grøntsagerne, og drys med grofthakket persille.
Foto: Landbrug & Fødevarer.
Opskrift: Fiskebranchen.