Tilberedning: 20 min.
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 600 g kulmulefilet med skind
- 100 g sorte oliven uden sten, fx kalamata
- 2-3 spsk pankorasp
- 100 g babyspinat
- 1 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 800 g små kartofler kogt med skræl
- Frisk rosmarin
- 2 spsk olivenolie
- 2 dl cremefraiche 18%
- 1 usprøjtet citron
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.
- Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.
- Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir.
- Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys
- med pankorasp.
- Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
- Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme.
Anden egnet fisk: torsk, kuller og hvilling.
Foto: Landbrug & Fødevarer.
Opskrift: Fiskebranchen.