Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Eichholtz havestol 'Delta'
Planteskjulere i barokstil
Oksekødsfarserede tomater

Oksekødsfarserede tomater med krydrede courgetter på salatbund - 4875 kJ/ 1160 kcal.

opskrift fra Kostkompagniet

Oksekødsfarserede tomater

  • 270g magert oksefars (anden mager fars kan også bruges)

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1 tsk frisk finthakket timian

  • 2 meget fintrevne gulerødder

  • salt og peber fra kværn

  • 4-6 tomater


  • Rør farsen sammen. Skær en tynd skive af tomaten i den ene ende (så de kan stå uden at vælte) og en lidt tykkere i den anden ende, så kernerne kan tages ud. Fyld oksefarsen i. Bag dem i ovnen på bagepapir ved 200C i ca. 25 min

    Krydrede courgetter på salatbund

  • 1 spsk olie

  • 1 spsk citronsaft

  • 1 spsk meget finthakket frisk timian

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1 tsk. stødt koriander

  • 2 courgetter

  • salat i passende mængde og stykker, skyllet og afdryppet


  • Skær courgetterne i kvarter. Bland de øvrige ingredienser og vend courgetterne grundigt rundt i marinaden og over på en ovnfast fad foret med bagepapir og med skrællen nedad. Bages i ovnen ved 200C i ca. ½ time eller til de er møre og gyldne. Anret salaten på et fad og læg de bagte courgetter på – glem endelig ikke væden fra courgetterne, som dryppes ud over salaten.
    Det gælder om at få al saft og kraft med!

    Kartofler
    Hertil 5 kartofler på str. med æg kogt eller ridset diagonalt og bagt i ovnen i ca. 40 min. Pensel dem evt. med væden fra de oksekødsfarserede tomater og drys med salt og peber.




    Opskrifter & råvarer
    Læskende lækre smoothies

    Smoothies er bløde og cremede frugtdrikke, nemme at tilberede, og et rigtig godt bud på et skønt, sundt og mættende mellemmåltid. Opfind din egen favorit med de frugter, bær og grøntsager, du holder allermest af.

    Læs mere
    Sommer
    Jordbærlagkage: Hjemmebagte lagkagebunde, jordbær og flødeskum

    Et absolut hit af en sommerlagkage, hvor man får den fulde smag af friske sommerjordbær og flødeskum. Her er opskriften på hjemmebagte lagkagebunde og knasende, sprød pistacie-krokant.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Vandmelon - Sådan vælger du den bedste

    Vandmelonen er først og fremmest en fantastisk tørstslukker, og derfor også en særlig populær spise på varme sommerdage. Det søde, friske frugtkød er en sund snack, en lækker ingrediens i frugtsalaten og i den grønne salat, men også velegnet til sorbet og i frugt-shakes.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Nem og lækker sommerdessert: Skumfiduser, chokolade og sommerbær

    For børn hører sommeren uløseligt sammen med hyldeblomstdrik, ristede skumfiduser og klistrede fingre. Men søde, bløde marshmallows kan også bruges i mere voksenvenlige sammenhænge, fx i en herlig sommerdessert, hvor chokolade og den søde vanilieskum røres, fryses og serveres med friske bær på...

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Salat med vandmelon, feta og friske krydderurter

    En lækker, let sommersalat med masser af smag, og et særligt hit nu, hvor vandmelonen er allerbedst.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Honningens unikke egenskaber

    Honning er sødt og dejligt og har samtidig nogle helt enestående egenskaber, der gør den anvendelig i en lang række sammenhænge.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Quiz: Kender du navnet på melonen?

    Søde, saftige meloner er en af danskernes fortrukne eksotiske frugter - eller grøntsager, for botanisk set kategoriseres meloner som grøntsager sammen med fx agurker, squash og auberginer.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Hjemmelavet hyldeblomstsaft

    Så er det sidste udkald, hvis man vil have sommerens hyldeblomst på flaske. Det er super nemt, så fat kurven og tag på tur ud i den danske sommer og find en hyldebusk. Vi bringer opskriften på hyldeblomstsaft her.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Grillet rødspætte med nye kartofler

    Rødspætte kan købes hele året, men der er nogen, der mener, at den er bedst i det sene forår og tidlig sommer. Og det er jo helt perfekt, for så kan den få en tur på grillen.

    Læs mere
    Forår
    Opskrift: Hyldeblomstpandekager

    Med egen hjemmelavet hyldeblomstsaft kan du tilføje smagen af sommer til pandekagerne.

    Læs mere
    Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
    Nyhedsbrev
    Shopping Nyheder
    Skål - By Room

    Skål - By Room

    Abella frokosttallerken fra Lene Bjerre

    Abella frokosttallerken fra Lene Bjerre

    Stort drikkeglas

    Stort drikkeglas

    Kande Broste Copenhagen

    Kande Broste Copenhagen

    Shopping Nyheder
    Tekande

    Tekande

    Tapas skærebræt fra Nicholas Vahé

    Tapas skærebræt fra Nicholas Vahé

    Udtræks spisebord

    Udtræks spisebord

    Affaldssortering system - Smartstore Collect Set

    Affaldssortering system - Smartstore Collect Set

    Nye Bøger
    Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

    Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

    Læs mere
    Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

    Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

    Salater kan sammensættes af lige præcis de...

    Læs mere
    Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

    Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

    Læs mere
    Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

    Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

    Læs mere
    ^