Tilberedningstid ca. 40 min.
Kartoffel-spidskålssalat i karry
Ingredienser:
- 4 kartofler á 60g
- 250g spidskål
- ¾ dl fromage frais
- Knivspids karry
- ½ tsk sukker
- 2 tsk citronsaft
- 1 spsk reven løg
Sådan gør du:
- Skræl kartoflerne, skær den i halve skiver og kog den kun lige netop møre.
- Skær spidskålen (eller andre kåltyper) meget fint i strimler uden stokken.
- Læg den i en skål med kogende vand i 15 min.
- Dræn for vand.
- Bland dressingen og smag til. Vend det hele sammen og smag til.
Frikadeller
Ingredienser:
- 250 g svinehakket max 10%
- 1 løg
- 3 spsk havregryn
- Knivspids karry
- Salt og peber fra kværn
- 1 gulerod
- 2 spsk olie
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienser – løget er revet og guleroden er meget fint revet.
- Steg i olie til de er møre. Tages straks af panden.