Fiskepie
• 300g halverede bønner
• 250g porrer i ringe
• 1 peberfrugt i mundrette stykker
• 1 tsk olie
• 1 fed presset hvidløg
• frisk persille efter smag
• 350g suppefisk
Sauce
• 1½ spsk mel
• 2 tsk smør
• 3 dl minimælk
• 50g reven parmesan
• muskatnød efter smag
• salt og peber fra kværn
Sådan gør du ...
Bønner og porrer sauteres i olien - til sidst med hvidløg, rød peber og persille til det klares i farven. Smag til med salt og peber. Hæld fyldet i et ildfast fad og fordel fisken ovenpå. Smelt smørret i en gryde og rør det med mel. Hæld mælken i lidt efter lidt og pisk kraftigt så der undgås klumper. Smag saucen til med parmesanen, salt, peber og en anelse muskat.
Hæld saucen over fisken og bag pien i ovnen ved ca. 200C i ca. 20 min. eller til saucen netop begynder at blive gylden.
Baguette med pesto
• 2 skiver baguette
• Rist brødet let og spis det til fiskepien.
Opskriften er udarbejdet af