Ingredienser:
- 500 g kalvetyksteg, skåret i tern på ca. 4 x 4 cm
- Lidt smør til stegning
- 100 gram bacon, skåret i tern
- 1 porre, vasket og skåret i skiver på ca. 3 cm
- 1 løg, skåret i både
- Friske kantareller
- 1 dusk rosmarin
- 2 håndfuld plukket grønkål
- 1-2 stk. blegselleri, skåret i mindre stykker
- 2 stk. gulerødder, i skiver
- Små tomater
- 1 mørk øl (bitter)
- Ca. 3/4-1 liter vand
Sådan gør du:
- Kød og bacon brunes af i smør i HOLM Støbejernsgryde. Herefter tilsættes alle grøntsagerne, og det hele svitses godt igennem. Når alt har taget lidt farve tilsættes øl og fond eller vand. Kom låg på og lad det simre i ca. 1 til 1,5 timer.
- Gem gerne nogle friske tomater og grønkål til at komme i gryden lige før servering. Husk at smage til og hold øje med væsken – det må ikke tørre ud.