Ugens opskrift fra Kostkompagniet er citronmarineret sej, tomatsalat, stegte peberfrugter og toast med tomatmarmelade ...
FISKEN
• 300g fisk
• 4 spsk citronsaft
• 2 tsk sukker salt og friskkværnet peber
Tilberedning:
• Bland marinaden og læg fisken heri i min. ½ time.
• Tør den tør og steg den på pande eller grill med lidt olie.
TOMATSALAT
• 5 tomater (300g) i grove stykker
• 1 peberfrugt i lange brede (1½ cm) stimler
• 1 spsk olie
• 1 spsk balsamico
• 1 fed presset hvidløg, salt og peber fra kværn
Tilberedning:
• Læg tomaterne på et fad. Læg peberfrugterne på en varm pande med olien og rist dem til de bliver let sorte på især yderste side. Læg dem over tomaterne.
• Sauter hvidløget et par sekunder på pandens eftervarme og hæld balsamicoen på så det blandes
• Hæld den på salaten og krydder med salt og peber
TOAST
• 4 tynde skiver grovtoast
• 1 lille hvidløg
• 16 skiver tomat
• 4 store skiver 10+ ost
• et drys salt
• peber fra kværn og frisk rosmarin
Tilberedning:
• Rist brødet gyldent
• Gnid med hvidløg og læg 4 skiver tomat på hvert brød
• Læg osten ovenpå og drys med alle krydderierne
• Rist dem i ovnen ved 250C til osten smelter uden at brune – serveres straks!