Kategori: Opskrifter & råvarer
Cantalupo di Charentais
Derfor finder man sjældent Cantalupo di Charentais i dagligvarebutikkerne.
Når melonen alligevel skal omtales her, så skyldes det at den lille, lækre melon er populær at dyrke herhjemme. Melonen trives i drivbænk, drivhus og endda på friland.
Charentais à la française
Franskmænd nyder gerne Cantalupo di Charentais med pamaskinke og et glas hedvin. Men Charentais egner sig også godt til sorbet og frugtsalat.
Prøv også en skøn melondessert med moset Charentais, granatæble og kokosmælk. Stil den i køleskabet, tilføj knuste isterninger inden servering og drys ristede mandelflager på toppen.
En anden skøn Charentais oplevelse er den fine og yderst delikate melonsalat med Charentais melon og avocado i skiver, cherrytomater, feta og brøndkarse.
Bon appétit!