Nem asparges-risotto med ristet laks, rosmarin
og sprøde grønsager med frisk timian ...:
Til 4 personer
Det skal du bruge:
2 poser Knorr Risotto Aspargi (asparges)
4 stk. friske laksefileter uden skind
Et bundt nye (slanke) gulerødder
1 stor broccoli
Et par kviste frisk rosmarin
Et par kviste frisk timian
1 økologisk citron
1 fed hvidløg, presset
Lidt Becel til stegning
Evt. lidt smør
Salt & peber
Sådan gør du:
Åbn Knorr Risotto Aspargi og følg den meget enkle brugsanvisning. Du kan vælge at erstatte lidt af vandet med lidt hvidvin. Sørg for tilberedning ved svag varme og rør jævnligt for at undgå, at risottoen brænder på.
Rens de nye gulerødder og fjern det meste af toppen. Del broccolien i små buketter.
Drys laksen med lidt salt, peber og lidt frisk rosmarin. Steg den 3-4 min. på begge sider i lidt fly-dende Becel eller olivenolie. Du kan også stege laksen direkte på grillen. I givet fald kan du vælge først at pensle med lidt olivenolie.
Lynsteg de nye gulerødder i lidt flydende Becel eller lidt smør. Krydr med presset hvidløg, salt og peber – og drys frisk timian over, når gulerødderne er færdige.
Læg broccoli-buketterne i kogende, letsaltet vand. Når vandet koger op igen, skal du straks slukke for at bevare den lækre sprødhed. Lad broccolien dryppe af i en sigte.
Anret laks, de timiankrydrede gulerødder og den sprøde broccoli på 4 varme tallerkener og fordel asparges-risottoen på tallerkenerne.
Pynt med citron og en kvist frisk rosmarin.
Server straks og få garanti for en vellykket yndlingsmiddag til børn og voksne – og til glade gæster.
Denne ret er også nem at tilberede til flere gæster.
Velbekomme!