i can write my essay emerald research papers writing an essay website no plagiarism account business dissertation key marketing
Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Kategori: Appetitten
Godt i gang med kostomlægning

Før du starter en kur er det vigtigt nøje at vurdere, om du har viljen til at gennemføre de ændringer af dine kost- og motionsvaner, som skal til for at det bliver en succes ...

Før du starter en kur, er det en god ide, at du sikre dig, at du virkelig er parat til at gennemføre de ændringer der skal til, for at kuren bliver en succes ...
Før du starter en kur, er det en god ide, at du sikre dig, at du virkelig er parat til at gennemføre de ændringer, der skal til, for at kuren bliver en succes. Kan du sige: "Jeg vil og jeg kan gennemføre det", eller siger du nærmere: "Jeg tror, jeg kan gennemføre det ..."?
Hvis du ikke føler dig helt overbevist om at du er klar til kostomlægninger, bør du overveje, om du måske skal vente til du er mere motiveret. For det kræver en stærk vilje, at gennemføre kostomlægninger med succes, og fiaskoer kan gøre det endnu sværere at komme i gang med at tabe sig på et senere tidspunkt.
Har du besluttet dig, så er det en god ide at involvere familien i planerne. Der skal nemlig støtte og opmuntring til at modstå fristelsen for liiige at slække lidt på planerne..

Hvilken kur skal du vælge?
Er du i tvivl om hvilken type kur eller hvilket kostomlægningsprogram der passer dig, er det altid en god investering at få en samtale med en kostvejleder.

Tips
• At slanke sig koster, for der bør hele tiden være frisk frugt og grønt, så når du er lidt småsulten i den første tid er det med at gribe et stykke frugt. Hav f.eks. altid friske, skrallede gulerødder i en skål med vand i køleskabet.
• Vej dig kun en gang om ugen. Vægten svinger op og ned fra dag til dag, og det kan tage modet fra dig at følge med i disse svingninger. Hvis du efter en uge ikke synes, resultatet er tilfredsstillende, så prøv i den situation at veje dig en eller to dage efter - hvor resultatet måske netop har vist sig.
• Når du går i gang med at tabe dig, så sørg for at have planlagt fritiden i de kommende uger. Ofte går det godt med at overholde madplanerne, så længe man er optaget af noget, på arbejde, i haven eller i gang med andre aktiviteter, men det kniber til gengæld, når man sætter sig ned foran fjernsynet.
• Skal du tabe 10 kilo, så del disse kilo op i delmål af fx 2 kilo og glæd dig, hver gang et delmål er nået. 10 kilo kan virke uoverskueligt - 2 kilo er væsentligt mere overskueligt.
• Lov dig selv en belønning, når målet eller et delmål er nået. Ikke absolut en stor ting, men noget du længe har ønsket dig.

Husk: De første uger er de værste for da opleves der en tomhed og sult i maven, men langsomt begynder maven at reagere overfor større portioner, hvor du eventuelt føler en pressen og en grufuld mæthed, som bare er for meget - og så er målet nærmere.

God hverdagsmad med max. 30% fedt
- fra Arla.dk ...
Kokoskylling og chilikrydrede nudler
Fyldte kalkunruller med parmaskinke
Fedtfattig lasagne

Appetitten
Pizza med smag

Det kræver ikke den store indsats, at lave pizzaer, som både smags- og ernæringsmæssigt overtrumfer de fede takeaway pizzaer.Her får du 10 x pizzaopskrifter !

Læs mere
Appetitten
Jordbærfristelser

De røde bær er dejlige i både de traditionelle deserter, men kan også anvendes i en salater til et godt stykke kød...

Læs mere
Appetitten
6 nye sommerretter

Her finder du inspiration til nye retter med sommerens råvarer. Sprit-nye opskrifter !

Læs mere
Appetitten
Meget mere Alle tiders Karoline

Nu kun 149,00Masser af nye opskrifter på mormormad, nordisk mad, aftensmad på 30 minutter, børnelivretter, kager og Karolines egne livretter ...

Læs mere
Appetitten
Varme, kulørte supper

Grøntsagsupper er gode at varme sig på, og så kan de tilberedes af alverdens grøntsager og i alverdens skønne farver. Hvid med blomkål, grøn med ærter, gul med karry og orange med gulerod...

Læs mere
Appetitten
Brunch

Der kan som regel altid findes en anledning til at byde på brunch …

Læs mere
Appetitten
Let og lækker sommermad

Et lille udvalg af lækre og lette sommerretter til hverdag og den lille sammenkomst ...

Læs mere
Appetitten
Opskrifter på konfekt og kræs

Julen er chokoladens højtid, og allerede tilbage i 1400-tallet kunne den bedre stillede del af befolkningen købe konfekt som fyldte chokolader, marcipan og kandiseret frugt på apoteket. I dag kan vi heldigvis alle nyde julens små himmelske mundfulde, og mange familier har særlige traditioner...

Læs mere
Appetitten
Studenterfest 2015

Endelig er de kommet igennem rækken af eksamener er det er endelig blevet tid til at fejre anstrengelserne med fest - og derefter en tiltrængt ferie ...

Læs mere
Appetitten
Smørret er tilbage

Madprogrammer som ”Spise med Price” er med til at bringe smørret tilbage i de danske køkkener ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tekande

Tekande

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

Kålhydrater af Anette Sams

Kålhydrater af Anette Sams

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Shopping
^