Kategori: Stil & mode
Masai efterår 2008
Masai efterår 2008 

Masai´s efterårkollektion 2008 har fået et ekstra pust fra det fjerne østen med et stænk af etniske tendenser ...

Med et skønt miks af farver, mønstre og strukturer i samarbejde med de karakteristiske Masai linier har kollektionen til efteråret 2008 fået et ekstra pust fra det fjerne østen med et stænk af etniske tendenser.

Silhuetten er blevet mere skarp, men har også stadig de fyldige og flagrende linier. Tunikaerne varierer mellem svingende A-former til mere tætsiddende toppe, der smukt supplerer de vide buk-ser, eller de tulipanformede underdele. Kjoler med og uden slå-om-effekt er altid elegante, da de, uanset kvindens størrelse, fremhæver kroppen yderst feminint og delikat. Lommer og atter lommer, gerne store, posede og markante, er råt og frækt placeret på tøjet. Jakker og frakker med skød er igen tilbage i modebilledet, sammen med vandfaldskraver samt de mere sporty hætter brugt på strik. Bindebånd og spænder får, sammen med smocksyninger, tøjet til at falde i den aktuelle ballonfacon, så virkningen mellem fylde og tæthed smukt forenes.

En varm palet af lilla og smukt støvede blommefarver lyser markant op i kollektionen. To nuancer af turkis hører også til de mere iøjnefaldende farver, men kan neutraliseres med et bredt udvalg af brune og grå toner. Den klassiske sorte og den lette vaniljehvide findes selvfølgelig også.

Vi er omgivet af mønstre, uanset hvor vi kigger hen: Fra plettet sollys, der kigger gennem bladene på træet, blomsternes kroner i haven til stjernerne på himlen eller fiskens smukke skæl. Og printene hos Masai er som i naturen - altid helt specielle. Mønstrene varierer fra de åbne og geometriske tofarvede over de fantastisk festlige og levende sjalsmønstre til smukke border, der pryder udvalgte modeller og leder tankene hen på futuristisk kropsmaling.

Kvaliteterne er rene og kontrastfyldte som resten af kollektionen. Flagrende viskose spiller op til en kraftig, men løst vævet bomuld og viskosekvalitet. Fed bouclé strik i uldmiks udtrykker en rustik og varm overflade. Jersey er brugt til de klassiske bluser, som er designet til at supplere resten af kollektionen perfekt. Satin og ren uld spiller på de maskuline og feminine tendenser og forener derfor kollektionen på smukkeste vis.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 33 32 23 33

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^