Masai efterår 2008

Kategori: Stil & mode

Masai efterår 2008

Masai efterår 2008 

Masai´s efterårkollektion 2008 har fået et ekstra pust fra det fjerne østen med et stænk af etniske tendenser ...

Med et skønt miks af farver, mønstre og strukturer i samarbejde med de karakteristiske Masai linier har kollektionen til efteråret 2008 fået et ekstra pust fra det fjerne østen med et stænk af etniske tendenser.

Silhuetten er blevet mere skarp, men har også stadig de fyldige og flagrende linier. Tunikaerne varierer mellem svingende A-former til mere tætsiddende toppe, der smukt supplerer de vide buk-ser, eller de tulipanformede underdele. Kjoler med og uden slå-om-effekt er altid elegante, da de, uanset kvindens størrelse, fremhæver kroppen yderst feminint og delikat. Lommer og atter lommer, gerne store, posede og markante, er råt og frækt placeret på tøjet. Jakker og frakker med skød er igen tilbage i modebilledet, sammen med vandfaldskraver samt de mere sporty hætter brugt på strik. Bindebånd og spænder får, sammen med smocksyninger, tøjet til at falde i den aktuelle ballonfacon, så virkningen mellem fylde og tæthed smukt forenes.

En varm palet af lilla og smukt støvede blommefarver lyser markant op i kollektionen. To nuancer af turkis hører også til de mere iøjnefaldende farver, men kan neutraliseres med et bredt udvalg af brune og grå toner. Den klassiske sorte og den lette vaniljehvide findes selvfølgelig også.

Vi er omgivet af mønstre, uanset hvor vi kigger hen: Fra plettet sollys, der kigger gennem bladene på træet, blomsternes kroner i haven til stjernerne på himlen eller fiskens smukke skæl. Og printene hos Masai er som i naturen - altid helt specielle. Mønstrene varierer fra de åbne og geometriske tofarvede over de fantastisk festlige og levende sjalsmønstre til smukke border, der pryder udvalgte modeller og leder tankene hen på futuristisk kropsmaling.

Kvaliteterne er rene og kontrastfyldte som resten af kollektionen. Flagrende viskose spiller op til en kraftig, men løst vævet bomuld og viskosekvalitet. Fed bouclé strik i uldmiks udtrykker en rustik og varm overflade. Jersey er brugt til de klassiske bluser, som er designet til at supplere resten af kollektionen perfekt. Satin og ren uld spiller på de maskuline og feminine tendenser og forener derfor kollektionen på smukkeste vis.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 33 32 23 33

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^