Kategori: Stil & mode
Cool citylook fra fransa efterår 2007
Cool citylook fra fransa efterår 2007 

Elegant storbymode med masser af superfeminine detaljer, rokoko-inspirerede fortolkninger og lån fra den klassiske herregarderobe. Her er to-die-for items og tilbehør, som du kan mikse til din egen individuelle stil ...

Masser af knickers, taljerede jakker og funky, herreinspirerede bukser. Som hos de store internationale modehuse flirtes der hos Fransa denne sæson med den klassiske herre- og drengemode. Men hos Fransa sørger kollektionens mange kropsnære snit og utallige gennemførte detaljer for at skabe en superfeminin garderobe. Flæser, blonder, skønne mønstre og lette chiffoner sender referencer til 1700-tallets rokoko, hvor kvinder forførende elegant udviste masser af feminin klasse. Taljen sættes desuden denne vinter i fokus med masser af bælter og figursyede detaljer. Fra brede skindbælter på den kropsnære jakke til et smalt sølvglimmerbånd omkring empire-kjolens talje. En superkort vest i limegrøn bedstemorstrik fremhæver frækt figuren under den langærmede, stramme t-shirt og den transparente top. Resultatet er en funky lag-på-lag-styling i et luksuriøst look.

Fræk og feminin strik
I Fransa’s vinterkollektion finder du en af de største danske designkollektioner for fræk og feminin strik. Så glem alt om strik som uldsager, der kun er designet for at holde dig varm på kølige breddegrader. Her er de tyndeste, transparente mohairtrøjer med kig til skuldre og bar hud. Tætsiddende tanktoppe i glimmerlurex, som kan funke hverdagsjeans’ene op. En sølvstrikket, stribet t-shirttop med bindebælte er som skabt til en tur i byen. Det samme gælder den stramme, stribede t-shirt-kjole. Fransa står for en superklassisk garderobe, men med masser af kant, så du kan mixe din individuelle stil, hvad enten du er til det chikke citylook, den ladylike, understatede glamourstil eller er en rå partyprinsesse i storbyjunglen.

Partygarderoben
Kollektionen rummer mange luksuriøse detaljer, ikke mindst i form af perler og masser af metalglimmer, især sølv, som er sæsonens hotteste look. Så hos Fransa kan du få upgradet hverdagstilen i dit klædeskab, men du er samtidigt også sikret partygarderoben til vinterens mange fester. Både de store højtider, men også sæsonens utallige frokoster og øvrige parties, som kræver lidt ekstra chikt tøj.

Kollektionen er primært bygget op af de klassiske cityfarver, som er som skabt til en glamourøs vintergarderobe: sort, hvid og grafit-nuancer er i centrum – tilsat dybe, mættede juvelnuancer som mørk lilla og lime.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^