Cool citylook fra fransa efterår 2007

Kategori: Stil & mode

Cool citylook fra fransa efterår 2007

Cool citylook fra fransa efterår 2007 

Elegant storbymode med masser af superfeminine detaljer, rokoko-inspirerede fortolkninger og lån fra den klassiske herregarderobe. Her er to-die-for items og tilbehør, som du kan mikse til din egen individuelle stil ...

Masser af knickers, taljerede jakker og funky, herreinspirerede bukser. Som hos de store internationale modehuse flirtes der hos Fransa denne sæson med den klassiske herre- og drengemode. Men hos Fransa sørger kollektionens mange kropsnære snit og utallige gennemførte detaljer for at skabe en superfeminin garderobe. Flæser, blonder, skønne mønstre og lette chiffoner sender referencer til 1700-tallets rokoko, hvor kvinder forførende elegant udviste masser af feminin klasse. Taljen sættes desuden denne vinter i fokus med masser af bælter og figursyede detaljer. Fra brede skindbælter på den kropsnære jakke til et smalt sølvglimmerbånd omkring empire-kjolens talje. En superkort vest i limegrøn bedstemorstrik fremhæver frækt figuren under den langærmede, stramme t-shirt og den transparente top. Resultatet er en funky lag-på-lag-styling i et luksuriøst look.

Fræk og feminin strik
I Fransa’s vinterkollektion finder du en af de største danske designkollektioner for fræk og feminin strik. Så glem alt om strik som uldsager, der kun er designet for at holde dig varm på kølige breddegrader. Her er de tyndeste, transparente mohairtrøjer med kig til skuldre og bar hud. Tætsiddende tanktoppe i glimmerlurex, som kan funke hverdagsjeans’ene op. En sølvstrikket, stribet t-shirttop med bindebælte er som skabt til en tur i byen. Det samme gælder den stramme, stribede t-shirt-kjole. Fransa står for en superklassisk garderobe, men med masser af kant, så du kan mixe din individuelle stil, hvad enten du er til det chikke citylook, den ladylike, understatede glamourstil eller er en rå partyprinsesse i storbyjunglen.

Partygarderoben
Kollektionen rummer mange luksuriøse detaljer, ikke mindst i form af perler og masser af metalglimmer, især sølv, som er sæsonens hotteste look. Så hos Fransa kan du få upgradet hverdagstilen i dit klædeskab, men du er samtidigt også sikret partygarderoben til vinterens mange fester. Både de store højtider, men også sæsonens utallige frokoster og øvrige parties, som kræver lidt ekstra chikt tøj.

Kollektionen er primært bygget op af de klassiske cityfarver, som er som skabt til en glamourøs vintergarderobe: sort, hvid og grafit-nuancer er i centrum – tilsat dybe, mættede juvelnuancer som mørk lilla og lime.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^