Kategori: Vindere

Vindere af julekalenderkonkurrence 2013

Vindere af julekalenderkonkurrence 2013 

Er du en af de heldige vindere? Tjek vinderlisten her !

Her er de heldige vindere af KvindeGuidens julekalender 2013:


Vindere 22. december:
Tillykke til Anne Nørgaard fra København og Ruud Kordenoordt fra Lyngby, som har vundet støvler fra B&CO (størrelse 39). Og tillykke til Ferdinand Heiselberg fra Silkeborg og Christel Kjær fra Thyholm, som har vundet Tassimo kapselmaskine Joy.

Vindere 21. december:
Tillykke til Rikke Madsen fra Esbjerg, som har vundet Fiskars KitchenGarden fra Bauhaus. Og tillykke til Annette Mygind fra Hornbæk, som har vundet Lion armbånd fra Noblebybendtner.com.

Vindere 20. december:
Tillykke til Mischa Lund fra Skanderborg, som har vundet en lækker Karla skinjakke fra MDK by Munderingskompagniet. Og tillykke til Sabrina Johansen fra Rødekro, Agnethe Simonsen fra Silkeborg, Omar Jahouh fra København, Aksel Holdt fra Vejle og Anna Dam fra Liseleje, som hver har vundet et gavekort til TEZZO.dk.

Vindere 19. december:
Tillykke til Thomas Balstrup fra Valby, Thorkild Specht fra Tommerup, Lina Sørensen fra Aulum, Bettina Petersen fra Valby og Anya Knudsen fra Esbjerg, som har vundet Matas Men-serien fra Matas.dk. Og tillykke til Mie Roskjær fra Gentofte, som har vundet Marguerit øreringe fra Smykker.dk.

Vindere 18. december:
Tillykke til Dan Jørgensen fra Aabenra, som har vundet Nordlux Respect-lampe fra Bauhaus. Og tillykke til Eddy Kallesø fra Tim, Elna Rita Hansen fra Holmegaard, Susanne Kallan fra Kolding og Christina Petræus fra Allerød, som har vundet uret Nexo Denmark Black S.

Vindere 17. december:
Tillykke til Dorthe Ousted fra Odense, Anita Thyrsted fra Måløv og Bettina Mahnfeldt fra Ringsted, som har vundet Friends Around Lampe fra Dubuy.dk. Og tillykke til Tinna Gunnersen fra Kastrup, som har vundet et års forbrug af Avido Skin fra Wellvita.dk.

Vindere 16. december:
Tillykke til Adda Larsen fra Karup, som har vundet My Choice -lampe fra Bauhaus. Og tillykke til Agnethe Schmidt fra Gram, Allan Schmidt fra Fredericia, Lars Ryom fra Vejle og Lone Wendt fra Viby, som har vundet hudplejesæt fra Vichy Homme.

Vindere 15. december:
Tillykke til Benny Madsen fra Jelling, Gitte Pedersen fra Esbjerg, Ulla Krog fra Svendborg og Tim Quist fra Slagelse, som har vundet Call of Duty® Ghosts fra Activision.com. Og tillykke til Eva Sørensen fra Rødovre, som også har vundet dagens julekalenderlåge samt tillykke til Kimmie Jensen fra Hadsten, som har vundet bogpakke fra JP/POLITIKENS HUS .

Vindere 14. december:
Tillykke til Lene Klærke fra Ølstykke, som har vundet gavekort til, til køb af dekorative wallstickers fra Allstickers.dk. Og tillykke til Ingrid Andersen fra Aarup, Sally Hjørringgaard fra Odder, Deanne Bjerg fra Søborg og Lena Zarin fra Bagsværd, som har vundet gavekort til køb af stofledning til lamper fra Frou-frou.dk.

Vindere 13. december:
Tillykke til Christina Toft-Nielse fra Espergærde og Lis Marker fra Rønne, som har vundet luksus barbersæt fra Gentlemens-bazaar.dk . Og tillykke til Hansine Frederiksen fra Holbæk, som har vundet Wish Kampagnearmbånd fra Jyderup-smykker-ure.dk .

Vindere 12. december:
Tillykke til Vita Mogensen fra Esbjerg og til A Poulsen fra Svenstrup, som har vundet eksklusive tasker fra dbramante1928. Og tillykke til Merete Skjellerup fra Fredericia, som har vundet plakat fra Kortkartellet.dk .

Vindere 11. december:
Tillykke til Sif Ladefoged fra Odense, som har vundet smukke armbånd fra Thynetstore.dk. Og tillykke til Karina Pedersen fra Dalby, som har vundet et super lækkert bælte i swakara fra Oh! by Kopenhagen Fur .

Vindere 10. december:
Tillykke til Paulina Menezes fra Rønde og Karin Guttorm fra København, som har vundet inspirerende lydfiler fra MaxMee.com. Og tillykke til Christina Adolph fra Ringsted, som har vundet et sæt luksus puder og dyner fra Fossflakes.dk

Vindere 9. december:
Tillykke til Edda Juul fra Århus, som har vundet den fineste Bloomingville keramiklanterne fra Emmys.dk - Brugskunst og interiør. Og tillykke til Connie Thøgersen fra Århus og Christina Malmi fra København, som hver har vundet Braun °CoolTec barbermaskine.

Vindere 8. december:
Tillykke til Mia Vildbrad fra Horsens, som har vundet et par Ugg Australia støvler fra aShoeaffair.dk. Og tillykke til Gunner Dahl fra Brønderslev, Lone Laursen fra Greve og Anja Jensen fra Hundested, som hver har vundet 2 flasker Renault Carte Noire Extra.

Vindere 7. december:
Tillykke til Vivi Kayse fra København, som har vundet frø til hele haven: tomater, agurker, chili, blomster grøntsager, rodfrugter og krydderurter fra Camilla Plums Webshop. Og tillykke til Allan Højsted fra Sveneke, Bente Holm fra Middelfart og Gunvor Schaldemose fra Mallin, som har vundet goodiebag med produkter fra NIVEA MEN .

Vindere 6. december:
Tillykke til Mette Øvlisen fra Charlottenlund, som har vundet 10 æsker lækre Ferrero Collection . Og tillykke til Amalie Hansen fra Hørning og Anne Wilken fra Smørum, som har designerbordlampe fra XOliving.dk .

Vindere 5. december:
Tillykke til Annelise Nielsen fra Allerød, som har vundet vinduesophæng af nordiskdesign fra Danishonly.com. Og tillykke til Thomas Balstrup fra Valby, Debbie Paulsen fra Glamsbjerg, Marie Thrane fra Hvalsø og Anne Hansen fra Bjæverskov, som har vundet verden bedste chokolade Friis-holm.dk.

Vindere 4. december:
Tillykke til Nadia Ibnotahr fra København, som har vundet et flot gavekort til KAIKU.dk - specialbutikken med nordisk design. Og tillykke til Winnie Egevang fra Roskilde, som har vundet en Panasonic ER 1611 klippemaskine fra Shampooshoppen.dk - Danmarks originale shampooshop!

Vindere 3. december:
Tillykke til Laila Bjerg fra Søborg, som har vundet produkter fra til en værdi af <link http: rosasverden.dk _blank>Rosasverden.dk kr. 400 og til Pia Salvesen fra Støvring, Bente Corneliussen fra Søborg, Gunda Kristensen fra Ålborg og Marianne Elling fra Ålborg, som hver har vundet kreditholdere fra <link http: www.exentri-danmark.dk _blank>EXENTRI til værdi kr. 399 pr. stk.

Vindere 2. december:
Tillykke til Zania Kaas fra Middelfart har vundet gavekort til <link http: www.spb.dk kvindeguiden-jul-2013 _blank>SPB.dk til en værdi af kr. 1.000.Natascha Jylland fra Odense, Claire Grimshaw fra Virum og Julie Dürr fra Roskilde har vundet gavekort til en værdi af kr. 500 til den skønne shop <link http: www.skoop.dk _blank>Skoop.dk.

Vindere 1. december:
Tillykke til Celie Stender fra Roskilde, som har vundet gårdagens julekalenderlåge og et gavekort til <link http: www.ren-linne.com _blank>Ren-Linne.com - og til Camilla Brinch fra København, som har vundet et eksklusivt italiensk herreur fra <link http: www.smykker.dk _blank>Smykker.dk


Bemærk: Gevinsterne kan ikke ombyttes - hverken til andre varer eller kontanter.

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^