AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
De største tendenser til foråret 2021
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver
Styling og pleje af 6 smukke frisurer
Redaktionen

Omhyggeligt valg af hårplejeprodukter kan give hår og frisurer nyt liv. Her får du tips til styling og pleje af 6 forskellige, skønne frisurer.

Cool og klassisk glat hår
Det glatte, skinnende blanke skulderlange hår er både klassisk og stilfuldt. Det er nemt at sætte, selvom de fleste af os har brug for stylingjern, hvis der skal styr på fald, hvivler og 'flyvehår'. 

Glattejern slider på håret, men ved at anvende produkter særligt udviklet til at beskytte håret mod ekstrem varmepåvirkning og ved at anvende et stylingjern med keramiske plader, kan du mindske skaderne. Husk også, at du mindsker varmeskader ved at sørge for at håret er helt tørt inden du anvender stylingjernet. 
Tip: Rahua og ghd har særlige leave-in produkter, som aktiveres og samtidig beskytter ved varme fra føntørring, flad- og krøllejern. Produkterne anvendes i nyvasket, frotteret hår med særlig fokus på hårspidserne. 

 • Rahua Finishing Treatment
  Vejl. (60 ml.) 449 kr.
 • ghd Advanced Split end Therapy
  Vejl. (100 ml.) 299 kr. 
 • ghd V Gold Classic glattejern/styler
  Vejl. 1.599 kr.

 

 

  

Smukt og lækkert gråt hår
Gråt eller hvidt hår, er både smukt og elegant, men kræver særlig pleje. De fleste overraskes, når de første gang oplever, hvordan det grå hårs struktur er anderledes groft, kruset og stridt. Produkter, som er særligt udviklet til gråt hår, kan dæmpe kruset, og reflekser og striber kan udjævne overgangen mellem den oprindelige hårfarve og den nye grå.

Overgangen fra den oprindelige hårfarve til en smuk, jævn grå, kan være lang og frustrerende, men selvom det kan være fristende at forsøge at udjævne farveforskellen med en hurtig helfarvning hjemme, så anbefaler vi, at man tager sin frisør med på råd. En frisør kan tilføje highlights og reflekser i håret, så overgangen synes naturlig og du slipper for udgroninger.     

 • Rahua Omega 9 Hair Mask
  Vejl. (200 ml.)  kr. 479
 • GB by Gun-Britt Blonde - Shampoo eller Conditioner
  Vejl. (250 ml.) 158 kr.
 • Gun-Britt Hair Treatment Oil Argan
  Vejl. (100 ml.) 179 kr.

 

 

 

 

Kort hår - Frisk, flot og feminint

En korthårsfrisure kan være både flot, frisk og super feminin. Men det er måske lidt af en skrøne, at kort hår altid er det nemmeste at sætte. De fleste korthårsfrisurer kræver både fylde og styling, til gengæld kan man være rigtig godt hjulpet, hvis man har nogle gode, effektive produkter ved hånden. Moroccanoil Moulding Cream giver det korte hår den perfekte struktur, så det er nemt at forme og sætte. Samtidig er Moroccanoil Moulding Cream tilsat fibre, der giver den korte frisure volumen og fylde. Moroccanoil har også en Styling Gel med arganolie, som tilfører hold og glans uden at håret bliver stift som ved traditionelle gel-produkter. Moroccanoil Styling Gel fungerer både til det glansfulde og stylede look, og til mere naturlige, casual og fyldige frisurer. Det er en gel, der er nem at arbejde med og som giver frisuren langvarigt hold. 

 • Moroccanoil Molding Cream. Vejl (100 ml) 219 kr.
 • Moroccanoil Styling Gel. Vejl. (100 ml) 159 kr.

 

 

Eksperimentér med ny hårstil
Det er sjovt at eksperimentere med sammenhængen mellem hårstil og image, og afprøve nye frisurer og hårfarver. Med nogle få midler, en farve og en ny styling af håret, kan udtrykket forandres fra det smukke og naturlige til det smukke og dramatiske. Forandringen fra et mellemblondt, halvlangt hår med naturligt fald, til kulsort, stylet bob er næsten magisk. Her er det en ultra feminin og ekstravagant skulderlang page, også kaldt 'lob' efter 'long bob'. Håret kan farves med skyllefarve eller permanent farve, som fx Schwarzkopf Kreatin Colour, der farver håret på blot 30 minutter.
Du kan forme frisuren ved at børste det lok for lok, først indad og så udefter, mens du føntørrer. Er dit hår tyndt, så giv det ekstra volumen og hold med Poly Swing Volume Mousse, inden du føntørrer. Brug et glattejern for at give dit hår det ægte, glatte pagehårspræg. 

 • Schwarzkopf Keratin Color. Vejl. 110 kr.
 • Poly Swing Volume Mousse. Vejl. 35 kr.

 

 

Opsat hår
Med et halvlangt hår, elastikker og hårnåle er kan man skabe variationer  Det opsatte hår Skab et blødt og romantisk look med den lidt ´tilfældige´ knold. Den er hurtig og nem at sætte – også hvis du aldrig har prøvet at sætte dit hår op før. For at give håret fylde, struktur og hold, er det en god idé at bruge en mousse, som fx SYOSS Full Hair 5, Fullness & Volume Mousse. 

Alternativt kan en god tørshampoo ikke kun opfriske håret mellem vask, men også give struktur og fylde. Prøv fx. den nye COLAB Extreme Volume, udviklet af Ruth Crilly, model og grundlægger af bloggen ’A Model Recommends’. Det er en effektiv, velduftende tørshampoo, som er nem at anvende og giver masser af fylde og struktur.

Styling:

 1. Saml det øverste hår i en elastik midt på baghoved og derefter resten af håret i en elastik herunder. Brug en elastik, som ikke skader håret, fx invisibobble.
 2. Fold de lange spidser rundt om elastikkerne og op under det øvrige hår. Fastgør dem ved hjælp af hårnål fx. Gun-Britts super hårnål. Lad nogle enkelte hårlokker smutte uden for den opsatte frisure.
 3. Giv den løse opsætning ekstra hold med fx SYOSS Full Hair 5, Fullness & Volume Booster Hairspray.
 • SYOSS Full Hair 5, Fullness & Volume Mousse. Vejl. (250 ml) 59,95 kr
 • COLAB Extreme Volume. Vejl. (50 ml) 55 kr
 • Invisibobble hårelastik. Vejl. 49 kr.
 • Gun-Britt hårnål. Vejl. 129 kr
 • SYOSS Full Hair 5, Fullness & Volume Booster Hairspray. Vejl. (400 ml) 59,95 kr.

 

 

Bløde brusende lokker
Det kræver tålmodighed, men når man står med det færdige resultat og de bløde, bølgende lokker ligger brusende omkring ansigtet, så er det anstrengelserne værd. At lave store krøller i glat hår, er en særlig udfordring. De bedste forudsætninger er et hår, der fra naturens side er fuld af bevægelse og struktur. Er håret tilmed klippet i etager, så er det et særlig godt udgangspunkt for store, holdbare krøller.

Styling:

 1. Vask håret i produkter særligt udviklet til krøllet hår, fx Davines LOVE serie.
 2. Giv det nyvaskede hår et beskyttende leave-in produkt, som fx Purely Professional treatment 1.
 3. Fordel stylingmousse i det håndklædetørre hår. Fx Davines More Inside Curl Moisturizing Mousse, som giver gode fylde og hold.
 4. Føntør håret med hovedet nedad.
 5. Tag derefter tynde hårlokker og rul dem om et krøllejern.
 6. Sæt lokkerne og giv frisuren et sidste touch med hårlak.

Tip: Hvis du ønsker at fremme hårets naturlige krøl uden at bruge krøllejern, så kan Purely Professional styling lotion 1 anvendes til at få styr på lokkerne og samle ’flyve hår’ i bløde, naturlige krøller. 

 • Davines LOVE Shampoo.
  Vejl. (250 ml) 190 kr
 • Davines LOVE Conditioner.
  Vejl. (250 ml) 225 kr
 • Purely Professional treatment 1.
  Vejl. (150 ml) 245
 • Davines More Inside Curl Moisturizing Mousse.
  Vejl. (250 ml) 200 kr.
 • Purely Professional styling lotion 1.
  Vejl. (150 ml) 165 kr
 • ghd Arctic Gold Curve Soft Curl Tong.
  Vejl. 1.499 kr

 

 

Skønhed & Pleje
Makeup tips med Anastasia Beverly Hills

Det kræver tålmodighed og en sikker hånd, men med nogle enkle tricks fra de professionelle makeupartister, kan du lægge en makeup, som er elegant og festlig, uden at være prætentiøst.

 

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Efterår
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan mindsker du hævede øjne

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Glattejern - Nænsom & effektiv

Glattejern - Nænsom & effektiv

Meraki

Meraki

Laura Mercier Loose Setting Powder

Laura Mercier Loose Setting Powder

Forkæl dig selv med personlig pleje

Forkæl dig selv med personlig pleje

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^