Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Solmakeup til ansigt og krop

Star Bronzer familien fra Lancôme er en serie af produkter, der giver huden en dejlig udstråling og en dyb sommergylden glød ...

Star Bronzer familien fra Lancôme er en serie af produkter, der giver huden en dejlig udstråling og en dyb sommergylden glød. Plejende, beskyttende og forskønnende giver de ansigt og krop den attraktive kulør, som ellers kun solen kan.

Star Bronzer Compact Brozing Powder, er en kompakt solskinspudder, der findes i 4 nuancer. Micromalet komprimeret pudder i en superflad æske med spejl. Lige til at have med overalt.
Et let strejf på kinder, pande og næse giver øjeblikkeligt huden en smuk og holdbar gylden kulør. Farvepigmenterne imiterer hudens egne toner og så er der indbygget5 beskyttende E- vitamin og solfaktor 8.

245 kr. Vejl.

Star Bronzer Spray Bronzer Jambes. Silkestrømpe på spray, der giver benene en naturlig og holdbar solbrun farve. Et godt alternativ til selvbruner. Der opbygges hurtig og let en solbrun farve efter ønske, ligegyldig om det drejer sig om ben, der ikke har set solen i lang tid. Sprayen dufter delikat af vanilie og smyger sig holdbart til huden, der bliver dejlig blød. Lyset opfanges, spredes og reflekteres så benene får et let satineret skær, fuldstændig som et par silkestrømper.

150 ml 295 kr. Vejl.

Star Bronzer Bronzing Highlighter, Fluide Bronzing er en flydende transperant highlighter. Der på et øjeblik giver huden en smuk og sund naturtro solbrun farve. En let bronzefarvet solskinscreme emballeret i plakon med pumpe.

30 ml 245 kr. Vejl.

Star Bronzer Magic Bronzing Brush, fnuglet løst irrisrende solskinspudder genialt emballeret i skaftet på en stor blød rund børste, der automatisk giver en perfekt dossering. Magic Bronzing Brush dufter svagt af vanille og bruges som det kompakte solskinspudder overalt i ansigtet og på kroppen.

275 kr. Vejl.

Star Bronzer Glossy Lip Nectar lipgloss med højglanseffekt og blid duft af kokosmælk. En flydende reparerende gloss med store mængder af fugt, der plejer og nærer den sarte hud.

155 kr. Vejl.

Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hårtrends – Frisurer & hårpleje

Hårtrends – Frisurer & hårpleje

K-Beauty - Innovativ og <BR>effektiv koreansk hudpleje

K-Beauty - Innovativ og
effektiv koreansk hudpleje

Hold dig sund og rask

Hold dig sund og rask

Makeuppung i velour

Makeuppung i velour

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^