500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Sæberiet

Sæber fra den Sæberiet fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave ...

Sæber fra Sæberiet er populære som aldrig før. Fremgangen skyldes, ifølge Sæberiet selv især, at forbrugerne har fået øjnene op for sæbens kvalitet, og de naturlige ingredienser sæben indeholder.

Olie og økologiske urter i sæben
Sæberne, der fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave.

”Selve fremstillingen foregår ved, at økologisk palmekokos og rapsolie forsæbes og blandes med urter, blomster og æteriske olier. Herefter størkner sæben i særlige forme, skæres ud, pudses op og sættes til tørre. Først efter fire til seks uger er sæben klar til brug,” fortæller Inge Dahl.

Ærø-sæben er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør den velegnet til tør hud.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på håndsæber, der afhjælper og forebygger tør hud. Det er ikke så ligetil at opnå en lækker, velplejet og blød hud med det udbud af sæber, der er i supermarkederne. Vores Morgenfruesæbe med ægte æteriske olier og citronmelisse egner sig for eksempel specielt til at pleje tør hud,” forklarer Inge Dahl.

Vækst med økologi og nyt produkt
Nu lancerer Sæberiet en økologisk sæbe i flydende form. Den flydende håndsæbe er snart klar til salg, og målet er, at det udvidede sortiment sammen med en omlægning til økologisk produktion skal opfylde ambitionen om fremtidige stigninger i salget.

”Vi har store forhåbninger til fremtiden og satser nu målrettet på økologi, ligesom vi forventer os meget af den nye flydende sæbe. Med et bredt udvalg af økologiske luksussæber har vi gode kort på hånden, når danskernes hænder også i fremtiden skal forkæles med ærøske specialiteter,” fortæller Inge Dahl.


Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Laura Mercier Loose Setting Powder

Laura Mercier Loose Setting Powder

DKNY Parfume - New York For Women

DKNY Parfume - New York For Women

Parfume - ‘Le parfume solide’

Parfume - ‘Le parfume solide’

Gaveæske Raunsborg Anti-Age

Gaveæske Raunsborg Anti-Age

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^