Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Kosmetiske indgreb

Drømmen om til evig tid at bevare en ung og spændstig krop, et ansigt uden fuger og linier, struttende bryster og en flad mave, bliver for mange af os mere og mere påtrængende jo ældre vi bliver...

Drømmen om til evig tid at bevare en ung og spændstig krop, et ansigt uden fuger og linier, struttende bryster og en flad mave, bliver for mange af os mere og mere påtrængende jo ældre vi bliver. Nogen kaster sig ud i store kirurgiske eksperimenter for bekæmpe de uundgåelige tegn på aldring for at styrke drømmen om evig ungdom.

Før i tiden kunne man altid se, om kvinder - eller mænd for den sags skyld, havde fået en ansigtsløftning. Operationsar langs hårgrænsen og ved ørerne var svære at skjule. Men nutidens teknik er mere sofistikeret og sporene efter - i hvert fald den første - operation er sværere at opdage.

Der nappes lidt hist og her, tykke maver kan suges mindre, hængende øjenlåg løftes, barmen kan komme til at strutte som en sytten-årigs. Om det så gælder mandens stolthed, siges den også at kunne forlænges og fortykkes, selvom resultaterne måske ikke altid er lige gode. Bivirkningerne og fejl som følge af kosmetiske indgreb er muligvis blevet færre, smerterne mindre, men det er stadig langtfra risikofrit at undergå narkose og operationer.

Der findes mennesker, der bliver lige så afhængige af skønhedsoperationer, som andre af alkohol og narkotika. Igen og igen gennemgår de operationer, for lige der for enden af kirurgens kniv ligger lykken i form af et smukkere og mere ungdommeligt udseende. Den ene operation leder til den næste og næste igen; ”Hvis jeg nu får nuppet den lille bid her og derefter en lille bid der - så er alt perfekt”. Jagten på det perfekte udseende bliver endeløs og fortsætter..

Men trangen til at ændre på udseendet rammer ikke kun aldrende mænd og kvinder. Teenagers bliver påvirket af mediernes fremstilling af stereotype skønhedsidealer og det er blevet mere almindeligt, at piger helt ned til 15-års alderen får brystforstørrende operationer og drenge anabole steroider sprøjtet ind i kroppen for at få større muskler.

At lide for skønheden
Afbrænding af overhuden med laser, indsprøjtninger og lammelse med giftstoffet Botox.. Ingen tvivl om, at der over hele verden lides for skønheden. Om vi en dag finder kilden til evig ungdom er nok tvivlsomt.

Laser
Laser peeling består i, at man brænder overfladen af huden med laseren og når huden så heler igen, skulle man have den nysseligste lyserøde babyhud. Det lyder meget drastisk og ubehageligt, men er en god, gammel og vel afprøvet metode. Bliver som regel brugt ved stærk ardannelse i ansigtshuden.

Botox
Botox er en gift (botulin - pølseforgiftning, som man i gamle dage, fik af fordærvet dåsemad) og som sådan dødelig i for store portioner. Giften lammer musklerne i ansigtet og rynkerne glattes helt automatisk. Til gengæld må man da også se lidt kedelig ud, hvis mimikken er lammet. Men måske hellere kedelig end rynket! Problemet er, at behandlingen skal gentages efter ca. 3-6 måneder, og tanken om, frivilligt at få indsprøjtet et giftstof i ansigtet er da ikke særlig delikat og appellerende.

Hvad mener du?
Hvad er din holdning til skønhedsoperationer? Overvejer du eller har du fået en kosmetisk operation vil vi rigtig gerne høre dine overvejelser.


Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Hårtrends – Frisurer & hårpleje

Hårtrends – Frisurer & hårpleje

Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^