Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Stor LED pære

Server saucen i et lille glas. Det gør det visuelle udtryk endnu mere delikat.

Opskrift: Filet mignon med rodfrugter og pebersauce
Redaktionen

Stykker af den møreste oksemørbrad med vinterrodfrugter som gulerod, persillerod, rødbede og pastinak og en herlig pebersauce.

(1900 kJ / 460 kcal per portion)

4 portioner

Ingredisenser

  • 750 g oksemignon eller roastbeef af tykstegsfilet
  • Becel flydende
  • Salt og peber
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 1 dl tør hvidvin
  • 1½ dl. hønsebouillon
  • 2 dl Cremefine til Madlavning 7%
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 1 kg blandede rodfrugter, fx gulerod, persillerod, rødbede og pastinak
  • 1 helt hvidløg
  • 2 rosmarinkviste

Opskrift

Saucen:

  • Halver og rens peberfrugterne og tryk dem flade.
  • Grill peberfrugterne i ovnen med skindsiden opad til skindet er mørkt og bobler op.
  • Læg dem til afkøling og træk skindet af.
  • Sauter skalotteløgstykkerne i Becel, til de er klare, tilsæt hvidvin og kog ind til det halve.
  • Kom peberfrugt og bouillon ved og lad det koge i 10 minutter, til peberfrugterne er godt møre.
  • Blend saucen med Cremefine og lad den koge godt igennem.
  • Smag til med balsamico, salt og peber.


Rodfrugterne:

  • Gør rodfrugterne i stand, skær dem i grove stykker og pil hvidløgene
  • Læg rodfrugter og hele hvidløg i en bradepande.
  • Læg rosmarinkviste ved, krydr med salt og peber og dryp lidt Becel over.
  • Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.


Oksemignon:

  • Brun kødet i Becel og krydder med salt og peber.
  • Steg kødet i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
  • Brug et stegetermometer. Stegen er rosa ved ca. 60 grader.
  • Lad kødet hvile i 10 min., inden du skærer det i skiver.


Server med pebersauce og bagte rodfrugter.







Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pandekager - Nemt & lækkert

I anledning af årets Pandekagedag den 25. februar bringer vi her opskriften på de dejligste, sprøde pandekager. De kan nydes med fx rårørte bær af frosne bær, vaniljeis, chokolade-nøddecreme eller muscovadosukker.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Derfor er bælgfrugter helt geniale

Hvis bælgfrugter ikke indgår som en væsentlig del af din kost, så skyldes det måske at du ikke ved, hvor nemt det er at tilberede skønne retter med bønner, kikærter, linser og ærter. At vælge bælgfrugter betyder nemlig ikke, at du på nogen måde skal gå på kompromis med smagsoplevelserne. Det betyder...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hvorfor er banankage mere populær end gulerodskage?

Med hele 424.000 søgninger var banankagen den mest søgte kageopskrift på arla.dk sidste år, og deres klassiske kageopskrift har faktisk bestridt førstepladsen siden 2014. Til gengæld er gulerodskagen, der tidligere lå nummer 3, fuldstændig røget ud af listen.
Dét kan jo ikke være rigtigt!...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Indisk butterchicken

Den lækreste møre, cremede butterchicken krydret med kardemomme, koriander, ingefær og garam masala. Hertil en forfriskende bananraita.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grydebrød

Det flotte brød er langtidshævet, bagt i støbejerns gryde og har en super sprød skorpe og lækker blød krumme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Broccoli- & porretærte

Nem opskrift på den lækreste broccoli- & porretærte. Lige til frokostbordet såvel som den lette middagsanretning.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson for rodfrugter

Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter. Gennem vinteren er rodfrugter ikke kun en vigtig kilde til kostfibre, vitaminer og mineraler, men også helt uundværlige i vinterens skønne simreretter og som tilbehør til hovedretter i form af rodfrugtmos, råkostsalater, bagte i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Borsjtj - Russisk ukrainsk rødbedesuppe

Den smukke dybrøde rødbedesuppe, kaldet borsjtj, er en skøn russisk og ukrainsk klassiker med masser af smag, vitaminer og fibre. Her får du opskriften på Borsjtj samt opskrift på små kuvertbrød ...

Læs mere
Vinter
Kakao for voksne

Opskrifter til en kølig dag: Varm kakao med fransk appelsinlikør og lune, hjemmebagte croissanter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Velourpolstret stol House Doctor

Velourpolstret stol House Doctor

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
^