Shorts i bambuskvalitet JBS
Quilttæppe
Sommerstel med David Austins roser
Store runde solbriller
Camilla Plums tips til asparges
Redaktionen

Grønne asparges skal ikke skrælles. Det nederste stykke er som regel træet, og det skal væk, selv om der ryger en del asparges på det.

Det ødelægger retten med træede ender. De skal ikke skæres, men brækkes af ved at tage fat med tommel- og pegefinger om den allernederste cm og trykke aspargesen jævnt tilbage med den anden hånd. Den vil brække lige præcis det sted, hvor den holder op med at være uspiselig fibret.
Der er meget kraft i enderne og de er derfor velegnet til sauce. Skal man ikke bruge dem med det samme kan de fryses.

Grønne asparges kan spises rå, de smager som ekstragode ærter. Hvis de skal spises alene, bindes de sammen i et bundt med smør, kommes i kogende saltet vand og koger 2-5 minutter. Hvis man kan stille dem så hovederne ikke kommer ned i vandet, bliver de bedst. De bliver rigeligt kogt af dampen alene. (gem kogevandet sammen med enderne)

Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Bagte blommer

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Brownie med hindbær

Smagen af kakao, vanilje og hindbær i én lækker mundfuld! Her får du opskriften på sommerens lækreste kager, som kan være serveringsklare på en time.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Quiz: Kender du navnet på melonen?

Søde, saftige meloner er en af danskernes fortrukne eksotiske frugter - eller grøntsager, for botanisk set kategoriseres meloner som grøntsager sammen med fx agurker, squash og auberginer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Grillede ferskner med rosmarin & karamelliseret hvid chokolade

Fra Camilla Skov, den passionerede madskribent bag den populære instagramprofilen @vegetariskhverdag, kommer 'Vegetarisk i aften?' - en smuk og inspirerende kogebog til det vegetariske køkken. Her deler Camilla den dejligste, vegetariske opskrift på en helt eventyrlig sommerdessert med grillede...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson for blåbær: Hjemmelavet is med blåbær

Nu er det sæson for vilde blåbær, som er modne og plukkeklar i juli og august. De små delikate bær vokser især på blåbærbuske på den jyske hede, i lysninger i skove og plantager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Melonsymfoni

Melonernes fine gule, orange og grønne farver er hovedingrediensen i denne indbydende og friske sommersymfoni.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Græsk salat med vandmelon

Den saftige vandmelon er skøn i salater. Fra Dorthe Studsgarth, forfatter til den skønne bog 'Sommerhus-kogebogen' bringer vi her opskriften på græsk melonsalat. Opskriften er en lækker, ny variation med vandmelon og persille - også selvom disse jo faktisk ikke hører til i en autentisk græsk...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vandmelonblaster

En iskold sommerklassiker med vandmelon og friske, søde sommerbær.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Spisestuestole hos BOBO

Spisestuestole hos BOBO

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Pandemi i USA Viagra