Zinkbaljer
Ogawa Kazumaza
Hængesofa Rivièra Maison
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kategori: Stil & mode
Soaked in luxury

Stemningen for forårskollektionen 2006 er hentet fra 60’ernes intellektuelle liv i et kreativt og afslappet miljø ...

Stemningen for forårskollektionen 2006 er hentet fra 60’ernes intellektuelle liv i et kreativt og afslappet miljø, hvor nobel velklædthed og klassisk italiensk understated luxury lægger en kølig distance til modebilledet.

Silhuetten er let foranderlig, i et enkelt snit med rene linier. Stilen er en anelse tilbagelænet og veksler mellem en feminin figur og en maskulin stil. Der er fokus på taljen, som understreges af smalle læderbælter eller brede satinbånd.

Yves Saint Laurents Smoking Look fra 60’erne går igen med en hel del maskulinitet i hvide mens suits med lavtaljede bukser og figursyede jakker med dyb revers og bindebælte. Nederdelene veksler mellem knæ- eller mellemlange skørter, der varierer som enkelt glat eller feminint lægget. De matcher fint toppe med inspiration fra lingeriet, lette og forførende i blød bomuld eller fin silkestrik. Stylingen af denne kollektion ligger i mikset af det maskuline med det fine som 60’er kittelkjolen, der mikses med et smalt læderbælte i taljen samt sarte og fine sandaler med lav stilethæl.

Fine slå-om kjoler med paisley mønster finder et rustikt look sammen med en maskulin trenchcoat, og et tørklæde viklet om håret i rigtig 60’er stil.

De feminine og silkeagtige aspekter fra denne kollektion er baseret på printede chiffoner, blød jersey, fin mesh med broderede detaljer samt all-over printede tone prints, der emmer af understated 60’er luksus.

Dybe tætte farver som mahogni og oliven skaber varme i kollektionen og sammen med et bredt farvespektre af blålige toner fra den sarte lavendel over dueblå til en dramatisk midnatsblå skabes en forfriskende dynamik. Fine lysende farver og metalliske effekter som Italian white, gyldenbeige og antik guld krydrer kollektionen og giver et klassisk lækkert luksus-look.

Forårskollektionens underspillede glamour med de maskuline undertoner får dig til at ligne en uimodståelig og simplified Glamourista!

Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Nye Bøger
Vulvodyni – den tabubelagte smerte

Ca. 17% af alle danske kvinder lider af vulvodyni, en smertefuld tilstand i de ydre kønsorganer, der gør det umuligt at have samleje. Alligevel har de færreste hørt om sygdommen, blandt andet på grund af stor usikkerhed blandt læger og det faktum, at sygdommen i høj grad er tabubelagt. Bogen...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Pandemi i USA Viagra