Tank top & t-shirt B. Copenhagen
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Stor LED pære
Kategori: Stil & mode
Fashion stiletto run

Fredag den 28. september afvikles Danmarks første 100 meter løb på stiletter ...

Event: Field’s Fashion Stiletto Run – Danmarks første 100 meter løb på stiletter
Tid: Fredag den 28. september kl. 22.00
Sted: Field’s, ved Pilgrim butikken på Plan 1
Konferencier: Victor fra The Voice TV


I Tyskland var det hysterisk morsomt, i Holland var ambitionsniveauet tårnhøjt, i Sverige var det et kæmpe hit, og nu arrangerer Danmark for første gang nogensinde et løb på stiletter – Field’s Fashion Stiletto Run. Bag arrangementet står Skandinaviens største shoppingcenter, Field’s.

"I flere større Europæiske storbyer har man i flere år haft ualmindelig stor succes med ”Stiletto Run”, hvor skønne piger og kvinder dyster om at komme først i mål på høje stiletter. Vi synes, det er en fantastisk sjov idé, og så er det ret underholdende at se på”, siger Lotte E. Andersen, marketingchef i Field’s, med et glimt i øjet.

Men tag endelig ikke fejl, det er ikke det bare sjov. Der er hyret en professionel måldommer fra Team Danmark, som medbringer rigtigt målfotoudstyr og til de stilet-kapitulerende-kvinder vil der blive ydet førstehjælp.

Lyserød løber og sex in the city-stemning
Distancen er 100 meter. Stiletter på minimum 6 cm er påkrævet. Hovedpræmien er et gavekort på 10.000 kr. til skobutikken Aldo. Location er Field’s med kickstart ved Pilgrim butikken på Plan 1 fredag den 28. september kl. 22.00 - Der vil blive kæmpet til den sidste meter, og når alt kommer til alt, vil de gode ben, de helt rigtige stiletter, og en ægte klon af Carrie Bradshaw i sidste ende sejre.

Field’s Fashion Stiletto Run er arrangeret i samarbejde med The Voice, som også vil være tilstede og filme begivenhederne. Aftenens konferencier er Victor fra mode og musikprogrammet Pink på The Voice TV. Det er gratis at deltage, og man kan tilmelde sig på www.thevoice.dk fra den 10. september efter først-til-mølle-princippet.


Tilmelding: Starter den 10. september på

Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^