Livsstilsmesser 2024 - Sjælland, Jylland og Fyn

Der er dejlige oplevelser i vente, når årets livsstilsmesser inviterer til sommerens udstillinger. Her finder man hyggelig stemning, inspiration til hjem og have, lækkerier og delikatesser - og masser af gode gode tilbud.

Livsstilsmesser 2024 

Årets livsstilsmesser på landets godser, slotte, klostre og haver, er forårets og sommerens store trækplastre. De smukke messer oser af romantisk sommerstemning og er de perfekte udflugtsmål i weekenden.

På messerne står udstillerne klar i deres boder med alt fra brugskunst, boligtekstiler, havegrej og boligtilbehør, til modetøj, smykker, skønhed- og plejeprodukter, lokale delikatesser, vine, kaffe og chokolade.

I disse dejlige omgivelser kan man snildt bruge en hel dag, nyde den dejlige stemning, kigge på fine sager til hjem og have, og få masser af inspiration til gaveindkøb.

Vi er i gang med at udarbejde en oversigt over årets messer, og hører meget gerne fra messearrangører.

Skriv til KvindeGuiden.dk

Kreative messer og håndarbejdsmesser
Livsstilsmesser
Kreative Messer 2024 

Hvor afholdes der krea-messer, hvornår kan man besøge dem, og hvordan bliver man udstiller?

For alle der passioneret nyder kreative hobby-projekter, men også for alle dem, der drømmer om, at komme i gang med et håndarbejde, venter der store oplevelser og masser af inspiration på landets kreative…

Læs mere
Livsstilsmesser
Krimimessen 2024 

Krimimessen er en årlig festival der hylder og fejrer kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger. Den bliver afholdt i FÆNGSLET i Horsens, og i år i weekenden den 16. – 17. marts.

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse 2025 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle ', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration og…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^