the omen

The omen 

Anmeldelse:*****

Værs'go at ryste i bukserne...............

Titel: The Omen - Tegnet
Instrueret af: John Moore
Medvirkende: Julia Stiles, Liev Schreiber, Mia Farrow, Seamus Davey-Fitzpatrick
Varighed: 108 minutter
Premiere: 06.06.06
Anmeldelse:*****



Nyindspilning af klassikeren af samme navn fra 1976 om ankomsten af Antikrist. Indledningen er vældig smart - og lidt skræmmende - lavet. Vi befinder os i Vatikanet, hvor en flok lærde præster udlægger de senere årtiers katastrofer (11.september/tsunamien/rumfærgen Columbias styrt) som truende tegn på, at Armageddon (den store kamp inden jordens undergang) nærmer sig med hastige skridt.

Herefter går vi over til at se en mystisk fødsel, et barn dør og faren bliver overtalt til at overtage et andet barn, hvis mor netop er død. Undervejs i filmen sker der mange sære ting og familien fortryder inderligt at have taget dette barn til sig. Resten af handlingen skal ikke røbes, det vil tage duften totalt af filmen, som aldrig rigtig bliver rystende uhyggelig. En del mennesker kommer af dage på raffinerede faconer, og - jeg beklager - det får mig altid til at grine på de forkerte steder, fordi splatterfilm af den ene eller den anden art altid er så forudsigelige.

Som i Da Vinci koden megen snak om religiøse fortolkninger og dundrende, uhyggemusik, som kan minde os om, at dette er U H Y G G E L I G T, hvis vi skulle have glemt det undervejs. Der er lagt op til efterfølgere.

Glemte jeg at sige, at der undervejs forekommer en del dejlige store hunde - kulsorte og knurrende - som skal repræsentere Satans hjælpere og beskyttere.
Til dem går min ene stjerne, den anden til Vatikan delen i starten og så må resten af filmen slås om den sidste.

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^