Jennifer Lopez vil stifte familie

Jennifer Lopez vil stifte familie 

Løfter sløret for sine planer om at få børn

I et interview med engelske Sun afslører Jennifr Lopez onsdag, at hun har planer om snarest at stifte familie. Om sit ægteskab med Cris Judd udtaler Lopez:

n Han passer på mig og har et stort hjerte og det er det som jeg finder tiltrækkende. Så snart jeg mødte ham syntes jeg at han var sød.

Lopez understreger i i interviewet at en naturlig del af et ægteskab er at få børn men sætter dog ikke en bestemt dato på, hvornår vi kan forvente en Lopez ju8nior.

I interviewet afslører Lopez, at venskabet med den tidligere kærste Puff Daddy fungerer godt og at de ses jævnligt.

Jennifer Lopez afslører i interviewet også, at hun begik en fejl, da hun for nogle år tilbage i et interview med en spansk avis udtrykte bekymring over størrelse på sin numse. I dag mener hun dog, at den er helt normal af størrelse.

Vil du læse hele interviewet med Lopez så brug da nedenstående link om venligt men bestemt vil bring dig til The Sun.



For E-pressen.dk af Lars Tonne Andersen E-Pressen.dk.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^