han er bare ikke vild med dig

Han er bare ikke vild med dig 

Nu udkommer den stjernespækkede komedie med bla. Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore og Scarlett Johansson på dvd ...

'Titel:Han er bare ikke vild med dig
Instruktion: Ken Kwapis
Medvirkende: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Drew Barrymore mf.


Hvis du nogensinde har siddet og ventet ved telefonen og undret dig over, hvorfor han ikke ringer, når han nu sagde, at han ville, eller hvis du ikke kan finde ud af, hvorfor hun ikke vil gå i seng med dig mere, eller hvorfor dit kærlighedsforhold ikke rigtigt kommer videre... så er svaret nok, at han (eller hun) bare ikke vild med dig.

Han er bare ikke vild med dig er baseret på den uhyre populære bestseller He’s Just Not That Into You af to af forfatterne bag tv-serien Sex and the City Greg Behrendt og Liz Tuccillo. Det er historien om en gruppe mennesker fra Baltimore i 20’erne og 30’erne, som kender hinanden på kryds og tværs, og som følger hinandens op- og nedture i kærlighedslivet – fra overfladisk dating og tilfældige kys til livet som ægtepar på godt og ondt. Fælles for dem alle er, at de prøver at tyde tegnene fra det modsatte køn... og håber på at være undtagelsen fra reglen, som ellers er reglen uden undtagelser

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^