Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Kaffehjørnet
Kaffe med mælk
Redaktionen

Cappuccino, caffé latte og caffé mocca .... Dejlige variationer og serveringsforslag til dig, der elsker din kaffe med mælk ...

I kaffehistoriens begyndelse var det ikke almindeligt at bruge mælk i kaffen, men i de klassiske kaffehuse i Wien udviklede man tidligt en forkærlighed for mælk og fløde i kaffen. Og i dag findes et utal af varianter, hvor kombinationen af kaffe og mælk blandes på forskellige måder. Til dem, som ikke syntes om espressoens intensive smag, var det måske værd at prøve nogle af disse espressodrikke: cappuccino, caffé latte og caffé mocca.

Den originale cappuccino
Den traditionelle cappuccino skal serveres i en hvid kop som rummer ca. 150 ml.
Ønsker du at følge den originale opskrift skal du fylde 1/3 af koppen med frisklavet espresso kaffe og 2/3 skum.

Skummet tilberedes

  • Fyld en lille kande 1/3 med frisk mælk. Hold kanden under espresso maskinens steamer, således at steamerens rør rækker under mælkens overflade.
  • Tænd steameren og bevæg kanden så steamerens rør hele tiden bevæger sig i mælkens overflade.
  • Tilføj halvdelen af skummet til espressoen og drys med usødet kakaopulver.

Prøv også:
Iskaffe NY!


Opskrifter & råvarer
Iskoldt kaffehit

Bland kaffeelskere er iskaffe et hit på en varm sommerdag. Miks din iskaffe som du bedst kan lide den. Tilføj ekstra farin og erstat minimælk med sødmælk, hvis du trænger til en sød og fyldig iskaffe - eller nyd den, som vi nyder den: Stærk og kalorielet!

Read more
Opskrifter & råvarer
Moccakage

De færreste kaffeelskere vil kunne stå for denne super skønne moccakage.

Read more
Kaffehjørnet
Kaffe - Peter Larsen Kaffe satser på bæredygtige kaffebarer

Larmen kan være øredøvende og osen fra udstødningsrøret lægger et grimt røgslør hen over den varme økologiske kaffe, som netop er blevet skænket op på en mobil kaffebar. De gode intentioner om at købe økologisk og tænke mere grønt, fordufter op i æteren sammen med partiklerne fra knallertosen. Men...

Read more
Kaffehjørnet
Kaffekultur

Kaffe og måden vi drikker den på, har fået sin helt egen kultur - og for mange af os er kaffen blevet en del af livsstilen. Vi elsker at gå på café og nyde vores kaffe - og vi dyrker og nyder smarte caféer, hvor man får serveret frisk-brygget kaffe på nye, sofistikerede måder.

Read more
Kaffehjørnet
Godt nyt for kaffeelskere

Mens der gennem årene været talt og skrevet meget for og imod kaffens indflydelse på helbredet, så er resultaterne af de seneste mange kaffestudier, godt nyt for kaffeelskere. For drukket med måde, kan kaffe have en hel række positive virkninger. Derfor er sundhedseksperter generelt enige om, at man...

Read more
Kaffehjørnet
Sådan laver du en Cortado

Cortado-kaffe er den nye cafe latte-variant. En Cortado er en lille, god og stærk kop kaffe med lidt og let skum. Med mælkeskummet kan man kreere små fine kunstværker i kaffen, men det kræver lidt øvelse. Se med her, hvor en barista viser håndværket ...:

Read more
Kaffehjørnet
Kaffebazar

På ugens bazar finder du alt hvad du har brug for til både den stille kaffestund - og til det festlige kaffeslabberat med veninderne. Klik ind og find dit nye kaffeporcelæn, en fin kaffekande, lune kaffevarmere, nostalgiske kaffekværne, delikate originale engelske Shortbread Cookies, kaffedåser,...

Read more
Kaffehjørnet
Chokoladekager med mandler og appelsin

Er der nogen bedre kombination end en god kop kaffe og en velsmagende kage, som man oven i købet selv har bagt? Nej, vel?! Det er netop, hvad forfatterne inspirerer til i kogebogen 'Kaffe og kage'. Udover et væld af lækre opskrifter gives f.eks. også gode råd til, hvilken kaffe man kan drikke til...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Skoskab i stål

Skoskab i stål

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Nye Bøger
Kategori: Kaffehjørnet
Kaffe med mælk
Redaktionen

Cappuccino, caffé latte og caffé mocca .... Dejlige variationer og serveringsforslag til dig, der elsker din kaffe med mælk ...

I kaffehistoriens begyndelse var det ikke almindeligt at bruge mælk i kaffen, men i de klassiske kaffehuse i Wien udviklede man tidligt en forkærlighed for mælk og fløde i kaffen. Og i dag findes et utal af varianter, hvor kombinationen af kaffe og mælk blandes på forskellige måder. Til dem, som ikke syntes om espressoens intensive smag, var det måske værd at prøve nogle af disse espressodrikke: cappuccino, caffé latte og caffé mocca.

Den originale cappuccino
Den traditionelle cappuccino skal serveres i en hvid kop som rummer ca. 150 ml.
Ønsker du at følge den originale opskrift skal du fylde 1/3 af koppen med frisklavet espresso kaffe og 2/3 skum.

Skummet tilberedes

  • Fyld en lille kande 1/3 med frisk mælk. Hold kanden under espresso maskinens steamer, således at steamerens rør rækker under mælkens overflade.
  • Tænd steameren og bevæg kanden så steamerens rør hele tiden bevæger sig i mælkens overflade.
  • Tilføj halvdelen af skummet til espressoen og drys med usødet kakaopulver.

Prøv også:
Iskaffe NY!


ANNONCER
^