youtube essay writing ib chemistry lab report format
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

"Fordi du fortjener, at komme i gang!" skriver bogens forfatter, livsstilscoachen Krisztina Maria. ”Og fordi jeg lover dig, at kommer du ikke i gang, så kommer der kommer et tidspunkt, hvor du ville ønske, du havde gjort noget ved det!" 

Og hun har sikkert ret; Vigtigheden af at holde kroppen stærk og sund understreges i hvert fald igen og igen, når sundhedsforskere gang på gang konkluderer, at risikoen for aldersrelaterede sygdomme og lidelser mindskes betragteligt, når man sørger for at holde kroppen i form.
Hjerte-karsygdomme, kredsløbsforstyrrelser, overvægt, diabetes, svækkede sener og led, dårlig søvn og dårlig fordøjelse, er nogle af de plager, vi alle har risiko for at udvikle med alderen. Men rigtig mange aldersbetingede lidelser bliver mindre udtalt, hvis man forebygger.

Det er dit liv og dit ansvar, men hvis du godt ved, at du skal i gang, men for doven eller for optaget af andre ting i hverdagen til at have tid til at passe på dig selv, så kan vi anbefale Krisztinas bog. For Krisztina Maria er - på sin direkte og insisterende facon - helt eminent til at affeje enhver undskyldning, du måtte have for ikke at komme i gang ... Vi gætter på, det skyldes, at hun nok har hørt undskyldningerne før, for hun kommer dem hele tiden i forkøbet med opmuntring og kærlige los (oftest efterfulgt af udråbstegn). 

Titel: Stærk og sund for livet
Forfatter: Krisztina Maria
Forlag: Bogkompagniet
Bestilling: Bogen kan bestilles her >> 

Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Read more
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Read more
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Read more
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Read more
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Read more
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Read more
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Read more
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Read more
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Read more
Vis bare arme

Træt af 'mormor'-arme og slap hud og muskler i overarmene? Med Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engells bog 'Vis bare arme' får du opskriften på, hvordan du bliver de slappe overarme kvit. Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

New Mags: Yoga, Great Retreats

New Mags: Yoga, Great Retreats

Yogamåtte The Organic Company

Yogamåtte The Organic Company

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^