Izabel Camille 'Bohemian'
Konsolborde hos AmazingLiving
Rattan sofa
Økologisk udendørs maling
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

"Fordi du fortjener, at komme i gang!" skriver bogens forfatter, livsstilscoachen Krisztina Maria. ”Og fordi jeg lover dig, at kommer du ikke i gang, så kommer der kommer et tidspunkt, hvor du ville ønske, du havde gjort noget ved det!" 

Og hun har sikkert ret; Vigtigheden af at holde kroppen stærk og sund understreges i hvert fald igen og igen, når sundhedsforskere gang på gang konkluderer, at risikoen for aldersrelaterede sygdomme og lidelser mindskes betragteligt, når man sørger for at holde kroppen i form.
Hjerte-karsygdomme, kredsløbsforstyrrelser, overvægt, diabetes, svækkede sener og led, dårlig søvn og dårlig fordøjelse, er nogle af de plager, vi alle har risiko for at udvikle med alderen. Men rigtig mange aldersbetingede lidelser bliver mindre udtalt, hvis man forebygger.

Det er dit liv og dit ansvar, men hvis du godt ved, at du skal i gang, men for doven eller for optaget af andre ting i hverdagen til at have tid til at passe på dig selv, så kan vi anbefale Krisztinas bog. For Krisztina Maria er - på sin direkte og insisterende facon - helt eminent til at affeje enhver undskyldning, du måtte have for ikke at komme i gang ... Vi gætter på, det skyldes, at hun nok har hørt undskyldningerne før, for hun kommer dem hele tiden i forkøbet med opmuntring og kærlige los (oftest efterfulgt af udråbstegn). 

Titel: Stærk og sund for livet
Forfatter: Krisztina Maria
Forlag: Bogkompagniet
Bestilling: Bogen kan bestilles her >> 

Løb dig let og glad

Starten er altid udfordrende, men med Christina Wulffs konkrete vejledning og opmuntrende råd er det overskueligt at komme i gang og ikke mindst - blive ved !

Read more
Åndedrættet - Stress, Søvn Og Slank

Med Lotte Paarups bog bliver man meget klogere på, hvorfor det har så stor betydning at have et velfungerende åndedræt. Og Lotte brænder ganske enkelt så meget for emnet, at man ikke kan lade være at følge med.

Read more
Slank og sund 8 uger

Få en slank og sund vinter med Lene Hanssons wellness program ...

Read more
Yngre næste år

Den komplette wellnessguide for kvinder og mænd i deres 2. ungdom...

Read more
Vær din egen personlige træner

I denne bog fortæller den karismatiske fysioterapeut Rim El-Sammaa Aru, hvordan du kan få det bedre fysisk – og psykisk. Grundlæggende handler det om, at træning er vejen til et bedre helbred, og at du selv kan lære at træne, motivere dig selv og spise sundt. I bogen formidles træningen på en let...

Read more
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Read more
Elsk at løbe

Elsk at løbe – med Maratonbogen er skrevet af Bente Klarlund, en af verdens førende motionsforskere, og Tor Rønnow, der er en af Danmarks mest erfarne maratonløbere.

Read more
Pilates med effekt

Birgitte Nymann kombinerer pilates med hendes træningsprogram "effekt" og introducerer øvelser, som kan udføres hvor som helst og når som helst, det passer ind i en travl hverdag ...

Read more
Drømmekrop

Lær at træne effektivt, når du træner og få en stærk og smuk krop i balance – uden at du behøver at bruge flere timer hver dag på træning. Det lyder simpelt, og det er det også ! ...

Read more
Løb dig slank

Den helt rigtige løbetræning toner kroppen: Maven bliver flad og bagdelen fast. Løbetræning gi'r en harmonisk krop og gør dig glad ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
New Mags: Yoga, Great Retreats

New Mags: Yoga, Great Retreats

bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Gå dig slankere

Gå dig slankere

Nye Bøger
^