Christina Jewelry & Watches
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan
Indret med 60’er-æstetik
Smagen af jul

Ny bog går helt tæt på julens dufte og smage. Læs bogen, og få tips til at få maden til at smage, så englene synger, og masser af viden om videnskaben bag.

Read more
Småkageleksikon

Småkagen er på alle måder dansk – og særligt ved juletid er der stærke traditioner knyttet til vores julebag. Det giver nemlig mening at tilberede og servere mad med historie og derved selv bidrage til, at historien ikke forsvinder, men bliver givet videre til de kommende generationer.

For...

Read more
Den store julebog 2015 fra Bo Bedre

Julen giver os en kærkommen anledning til at hygge ekstra meget. Både om os selv og om dem, vi holder af. Til at pynte op, bage, binde kranse, dække smukke borde, lave julepynt, pakke gaver ind – alt det, der fylder vores hjem og december med traditioner og en helt særlig atmosfære. Det er i BO...

Read more
DIY – Den store gør det selv-bog om jul

I tråd med tidens tendenser til mere nørkleri og hjemmegjorte sager er julen det perfekte tidspunkt at folde sine kreative vinger ud. Denne bog vil sprede glæde, fordi man laver tingene selv, og ikke mindst fordi man kan lave tingene sammen med andre.

Read more
Familiens julebog

I en ny, fin julebog samler forfatter og tegner Ulla Dietl generationers juletraditioner. Her er nostalgiske tilbageblik, klassiske juleeventyr og muntre anekdoter, illustreret med masser af fine illustrationer.

Her er tips, opskrifter og vejledning til smuk og hyggelig pynt, juledekorationer, mad,...

Read more
Anglofilia Jul

Er du vild med England, kulturen og den klassisk britiske stil, så har du sikkert hørt om den danske superanglofil Mia Folkmann og læst hendes magasin Anglofilia. Nu udgiver hun, fra Forlaget Prunella, en ny, flot bog om engelske juletraditioner.

Read more
D.I.Y med Lea

Jul, Halloween, fødselsdage, påske, tøseaften, Valentines Day. Med sin fine bog markerer Lea Hvidt alle årets store festlige begivenheder med skønne, kreative DIY-projekter. Ud over små, fine sager, der nemt kan laves ved hjælp af en saks, papir og lidt kreativitet, viser Lea også sine bedste...

Read more
Hey! Det er hjemmelavet konfekt

Juletid er konfekttid, og der er ikke noget så hyggeligt, som at arrangere konfekt- og bagedage for små og store. Men, som Julie Hey viser med sin nye konfektbog, så hører hjemmelavet konfekt ikke kun julen til. Konfekt kan laves og nydes året rundt, og med bogen 'Hey! Det er hjemmelavet konfekt'...

Read more
Julekugler

Her er bogen med alle Arne og Carlos´ skønne opskrifter på julekugler med inspiration hentet i traditionelle norske strikkedesign. Bogen byder på 55 mønstrede julekugler som efterfølgende kan hænges på træet. Som tillæg får du mulighed for et sjældent indblik i alt det, som ligger bag designet.

Read more
Fru Andersens jul

Fru Andersen indleder juleforberedelserne i det tidlige efterår med at samle materialer i naturens skatkammer: blomsterskærme, blade og bær, kogler og kapsler, puder af mos og lavbeklædte grene - måske endda en forladt fuglerede. Materialerne bindes til rustikke såvel som romantiske dekorationer,...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Jomfru Maria skulptur

Jomfru Maria skulptur

Julepynt

Julepynt

Julepynt - VW Bobbel i krom

Julepynt - VW Bobbel i krom

Frugt og grønt glaspynt

Frugt og grønt glaspynt

Nye Bøger
^