Køkkenrulle holder The Oakmen
Hørserviet
Bestik Broste Copenhagen
Kagefad på fod
Kategori: Kogebøger
Sund appetit - Saft, kraft og masser af grønt
Redaktionen

Målet med Christian Bitz og Claus Holms nye kogebog 'Sund appetit' er at gøre hverdagens måltider til små, sanselige og sunde fester. Og det lykkes rigtig godt. Bogen, som præsenterer 80 opskrifter, byder på herlig inspiration fra hele verdens køkkener i retter baseret på nordiske råvarer og kostråd.
"Vi har hentet inspiration fra hele verden, så der er både klassiske hverdagsretter og eksotiske overraskelser, som sætter nye standarder for smag og sundhed" skriver makkerparet. "Stort set alle opskrifter er enkle at følge og kræver et minimum af forberedelse og indkøb, så de kan tilberedes af alle uanset erfaring."
Blandt opskrifterne får du nogle af parrets bedste bud på hverdagsmad, hurtig mad, kødfri dag, weekendmad og simreretter samt rester.
"Vi runder af med et kapitel, der giver inspiration til brug af rester og ingredienser, som du ikke troede, du kunne lave lækker måltider ud af. Madspild er nemlig en kæmpe udfordring, ikke mindst for klimaet, og det er synd og skam at smide mad ud, som kan bruges og spises."

Fra bogen bringer vi med forlagets tilladelse et par dejlige opskrifter:

Husk!
Lige nu udlodder vi en fantastisk støbejernsgryde fra HOLM. Deltag her i konkurrencen! 

Titel: Sund appetit - Saft, kraft og masser af grønt
Forfattere: Christian Bitz & Claus Holm
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bestil bogen

___________________________________________________
 

Om forfatterne:

  • Christian Bitz er uddannet cand.scient. i human ernæring og bl.a. kendt som tidligere vært på Madmagasinet 'Bitz & Frisk' på DR 1, ernæringsekspert på Go' Morgen Danmark på TV 2 og tidligere forskningschef på Herlev Hospital. Han er forfatter til bestsellerne 'Bitz din sundhed' og 'Bitz dit køkken', samt til Verdens Bedste Kur vol. 1 og 2, der har solgt mere end 120.000 bøger i Danmark og desuden udgivet i adskillige lande. Christian er en af Danmarks mest populære foredragsholdere og turnerer landet tyndt med sine sundhedsrealistiske og motiverende budskaber.
  • Claus Holm er udlært i Holstebro på Hotel Schaumburg. Derefter er turen gået til Odense Gamle Grand Hotel, souschef i Kairo på femstjernet Hotel, souschef i Zurich, chef på Rest. No.13 Svendborg, souschef på Hotel Hesselet, selvstændig med Restaurant Gaasen med 2 stjerner i dansk spiseguide, forpagter af Valdemar Slot og nu ejer af Sans og samling gastronomi. Han er desuden smagsudvikler og foredragsholder. Kendt fra bl.a. TV 2's Go' Morgen Danmark, hvor han har fået sit store folkelige gennembrud som fast kok. Desuden har han sine egne produkter i COOP og har udviklet sin egen store kvalitetskøkkenserie.
KAGEKARMA, af Annemette Voss

De søde detaljer er i højsædet i denne nye bagebog, som indeholder 100 kreative opskrifter på kager og andre søde sager, fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss.

Læs mere
Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Sunde grønne retter

Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op på succesen 'Sunde salater'.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra