Michael Kors ur - Darci Gold
Ibu Jewels
Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs
Vævede perlearmbånd
Kategori: Slank & sund
Aldrig mere slanke-kur

Hvis alt, hvad det krævede for at nå sin idealvægt, var at spise mindre og bevæge sig mere, ville der ikke være så mange overvægtige i denne verden. Sådan skriver Søs Wollesen i bogen 'Aldrig mere slankekur!'.

Som læge og psykoterapeut har hun rådgivet om kost i snart 20 år og er nået frem til den faste overbevisning, at nøglen til et liv uden slankekure ligger i at blive opmærksom på og bearbejde det, der har udløst overvægten.
"Det står stadig mere klart for mig, at det, der gør mennesker i stand til at finde deres sunde balance og vægt, er det, jeg kalder den samlede brik. Og det, der omvendt fastholder mennesker i overvægt, er manglende viden om og anerkendelse af, hvor stor en rolle den psykiske faktor spiller. Det er den viden, jeg deler i bogen" forklarer hun.
Med bogen får du indsigt i dine følelsers betydning for din vægt, du finder 'den samlede brik' dvs. forbindelsen mellem din krop og hjerne, følelser og sind. Med denne viden kan du nå din idealvægt og beholde den - resten af livet.

Titel: Aldrig mere slanke-kur - Find din idealvægt og hold den
Forfatter: Læge Søs Wollesen
Forlag: GAD

Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
5:2 - 65 opskrifter

"Spis, som du plejer 5 dage om ugen og spis mindre 2 dage om ugen". Ny bog, lærer dig principperne bag 5:2-kuren, giver gode tips - og 65 opskrifter på nye lækre retter.

Læs mere
Stop yoyo-vægten

Er du træt af altid at skulle holde øje med vægten? Måske skyldes dine vægtproblemer, at din krop har udviklet insulinresistens. Ny inspirerende bog af klinisk diætist Charlotte Hartvig forklarer, hvordan man bryder overvægtens forbandelse.

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Læs mere
Kom sundt gennem julen

Nyd julens kulinariske glæder uden dårlig samvittighed. Få Anette Harbech Olesens små, men effektive redskaber, til at undgå de ekstra julekilo ...

Læs mere
Verdens bedste kur

Christian Bitz og Arne Astrups 2-trins program til varigt vægttab.

Læs mere
Kvindekuren

Forudbestil Charlotte Hartvig nye slankebog til særpris !

Læs mere
Slut fred med din krop

Andrea Baks bog er en personlig historie om mad og krop, og om at overspise, når livet er for meget. Det er historien om at få nok, og gøre det, der skal til for at få bugt med spiseforstyrrelsen. Vi bringer et uddrag ..

Læs mere
Superkuren med juicer og smoothies

Sådan taber du 3 kilo og får større velvære på bare 7 dage ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Yogamåtte The Organic Company

Yogamåtte The Organic Company

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

Tips til træningssko

Tips til træningssko

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra