Kategori: Vindere
Warner Bros. Konkurrence
Warner Bros. Konkurrence 

Tillykke til de heldige vindere af serierne: Boardwalk Empire, Pretty Little Liars, Girls og True blood ...

Julen nærmer sig med raske skridt og dermed også afslutningen på TV-serie året 2013. Warner Bros., en af verdens største distributører af film og TV-serier, sammenfatter serieåret med julegavetips, hvor der er noget for alle. I årets julegavesæk finder vi alt fra overnaturlige eventyrserier til thrillers og gribende dramaer.

KvindeGuiden har udloddet serierne Boardwalk Empire, Pretty Little Liars, Girls og True blood, og de heldige vindere er Marianne Pedersen fra Odense C, Merete Louise Østberg fra Jyllinge, Ane Engholm Olsen fra Odense, Mette Rohlff fra Hvidovre, Katja Kvistgaard Larsen fra Middelfart.


Til den, der elsker vampyrer og science fiction
Giv en rigtig maratonserie i form af en Supernatural-boks, der indeholder alle syv sæsoner af denne højspændte serie. Serien kredser omkring brødrene Sam (Jared Padalecki) og Dean (Jensen Ackles), der kæmper mod væsener, som almindelige mennesker ikke tror på eksisterer. Serien, som er på hele 41 dvd'er, blev udsendt den 19. november.
Vampyrtrenden har vokset sig stærkere end nogensinde. Nu kommer den umådeligt populære TV-serie True Blood’s samtlige 5 sæsoner samlet i en boks. True Blood, med Alexander Skarsgård i spidsen, er det indlysende valg i julegavejunglen til alle blodtørstige TV-seere. Boksen findes på Blu-ray og DVD.

Til den, der elsker gangstere og sort komedie
Til dem, der vil give rigtig hårdkogt gangsteraction, når det er bedst, er HBOs Boardwalk Empire sæson 1-3 det perfekte valg. Serien er skabt af den Emmy-belønnede manuskriptforfatter Terence Winter (Sopranos) og Martin Scorsese, og vi følger Enoch ”Nucky” Thompsons (Steve Buscemi), mens han styrer Atlantic Citys underverden i en tid, hvor illegal alkohol giver grobund for lukrative forretningsmuligheder. Boksen findes nu på Blu-ray og DVD.
Genoplev den storslåede HBO dramaserie Six Feet Under, når alle fem sæsoner i serien udsendes i en samleboks. Serien handler om et bedemandsfirma, som drives af den dysfunktionelle familie Fisher. I seriens storhedstid i begyndelsen af 2000-tallet skabte den store overskrifter og blev den mest omtalte og hyldede tv-serie på den tid. Kommer på DVD den 19. november.

Til den, der elsker nervepirrende dramaer og mysterier
HBO-serien Girls, skabt af manuskriptforfatteren, instruktøren og skuespilleren Lena Dunham, som selv spiller en af hovedrollerne sammen med Judd Apatow og Jenni Konner, kommer meget passende til jul med sæson 1-2. Serien har vakt begejstring verden over og beskrives som en nutidig version af Sex and the City. I serien følger vi Hannah og hendes venner, tidligere venner, kærester og ekskærester, mens de kæmper for fremskridt i kærlighed, arbejde og venskab i New York. Boksen udsendes den 3. december.
Genoplev high school-serien med kultstatus, Veronica Mars, når hele serien udsendes i en samleboks. Vi følger teenagedetektiven Veronica Mars (Kristen Bell), en ensom pige i en trendy kystby i Sydcalifornien, som er besat af ønsket om at opklare, hvem der myrdede hendes bedste ven. Serien blander latter med gråd og action med drama. Benyt lejligheden til at se hele TV-serien inden filmen, der er baseret på serien, udkommer senere i 2014. Boksen er i butikkerne nu.
Hvis vi bliver ved temaet drama og mysterium fås også den amerikanske teenageserie Pretty Little Liars sæson 1-2 i en boks. I serien følger vi 4 pigers liv – Spencer, Hanna, Aria og Emily, hvis tilværelse bryder sammen, efter at deres ven og leder, Alison, forsvinder. I serien forekommer mysterier, skandaler og intriger i lange baner, og den er i butikkerne den 3. december på DVD.

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^