Vinderne af Sunsilk konkurrencen

Kategori: Vindere

Vinderne af Sunsilk konkurrencen

Vinderne af Sunsilk konkurrencen 

Sunsilk shine bright har afviklet en stor konkurrence om en drømmerejser til den solrige ø Ibiza. Her er de heldige vindere ...

<link http: www.sunsilk.dk _blank>

Vinderne af Sunsilk konkurrencen

Sunsilk shine bright har afviklet en stor konkurrence om en drømmerejser til den solrige ø Ibiza. Her er de heldige vindere:

1. præmie: En tur til Ibiza - Team Hope
Sunsilk er stolt over at meddele, at Team Hope har vundet Sunsilk Shine Bright Ibiza konkurrencen.

Motivation:
Holdet har kvalificeret sig til finalen ved at vinde 30.730 points dermed være blandt de 10 bedste hold. Juryen har udvalgt Team Hope fra de 10 bedste hold på grund af deres stærke engagement for at samle stemmer, og fordi juryen har fundet de uploadede billeder, i overensstemmelse med Sunsilks værdier og egenskaber som et moderne, sjov og engagerende brand.
Holdkaptajn vil blive kontaktet snarest via e-mail for yderligere oplysninger om præmien.

2. præmie - 6 billetter til Rihanna koncert - Sandies Hårlokker
Som 2. Præmie har vi valgt holdet Sandies Hårlokker. Holdkaptajn blive kontaktet snarest.

Motivation:
Holdet har kvalificeret sig til finalen ved at vinde 20.340 points dermed være blandt de 10 bedste hold. Juryen har udvalgt Sandies Hårlokker fra de 10 bedste hold på grund af deres engagement og kvaliteten af de uploadede billeder og frisurer.

3. præmie – Team Dirty Ibiza Girls
På en 3.die plads har vi valgt Team Dirty Ibiza Girls holdkaptajn vil blive kontaktet snarest.

Motivation:
Holdet har kvalificeret sig til finalen ved at samle 16.260 points dermed være blandt de 10 bedste hold. Juryen har udvalgt Team Dirty Ibiza Girls fra de 10 bedste hold på grund af deres stærke engagement for at samle stemmer.

4. præmie – Team Sex on Legs
På 4.pladsen har vi valgt Team Sex on Legs, og holdkaptajn vil blive kontaktet snarest.

Motivation:
Holdet har kvalificeret sig til finalen ved at samle points og dermed være blandt de 10 hold. Juryen har udvalgt Team Sex on Legs ud fra de 10 hold på grund af deres stærke engagement for at samle stemmer såvel som for deres kreative frisurer.

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^