Kategori: Vindere

Tivoli Audios nye høretelefoner

Tivoli Audios nye høretelefoner 

Konkurrencen er slut - og vi har trukket en vinder ! :)

Luk støjen ude, og nyd i stedet stilheden eller din yndlingsmusik med Radio Silenz. De helt nye hovedtelefoner fra Tivoli Audio er de første hovedtelefoner i verden, der kombinerer den gode akustik fra ægte træ med den nyeste støjreducerende teknologi.

Vi har trukke et vinder af konkurrencen - Tillykke til:
Tanja Norreen i Kbh. K
Først skulle de sidde uden på øret og være i sort plastic. Så skulle de ind i øret. For et par år siden kunne de ikke blive dominerende og farverige nok, men nu skal hovedtelefoner først og fremmest være stilfulde og funktionelle.

Radioproducenten Tivoli Audio er prisbelønnet for både lyd og design i deres radioer, og nu lancerer virksomheden deres første hovedtelefoner. Navnet er Radio Silenz og hentyder til, at høretelefonerne har aktiv støjreducering.

Trækabinet giver optimal lyd
Den fremragende Hi-Fi lydkvalitet i Tivoli Audios radioer har også været det styrende princip i udviklingen af Radio Silenz hovedtelefonerne. De er nemlig udført med kabinetter i solidt, ægte træ, som i kombination med 40 mm drivere leverer lyd i fremragende kvalitet med lav resonans.

Lyt til stewardessen med hovedtelefonerne på
Med et enkelt AAA-batteri kan Radio Silenz afspille lyd i 50 timer med aktiv støjreducering. Og med den unikke ’DEFEAT’-knap kan du slå støjreduceringen midlertidigt fra og dæmpe lyden, så du kan føre en samtale eller høre en besked uden at skulle tage hovedtelefonerne af. Det kan for eksempel være en fordel, når kollegaen eller stewardessen henvender sig til dig.

Hovedtelefonerne er lette og komfortable at bære. De kan bruges både ude og hjemme, men de er særligt praktiske, når du er på farten. Det lukkede, polstrede on-ear design kan roteres 90 grader og foldes sammen, så du kan pakke hovedtelefonerne ned i det medfølgende rejseetui.

Tom DeVesto, Tivoli Audios grundlægger, designer og direktør siger om de nye hovedtelefoner:
”Vores primære mål hos Tivoli Audio er konstant at maksimere vores kunders musikoplevelse. Derfor har vi kombineret den fantastiske akustik, som ægte træ giver, med støjreducerende teknologi. Og jeg synes, at resultatet er blevet et par flotte hovedtelefoner, som appellerer til den kvalitetsbevidste forbruger.”

Radio Silenz fås i tre forskellige træsorter: valnød, kirsebær og sort ask.

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vind billetter til Wild
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Tag naturen med hjem
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vind kult-serie
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere af biografbilletter
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Den Nøgne Sandhed
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
The Homesman
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere af The Captive
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere af billetter til Fury
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^