Kategori: Vindere
Mitzie Loland
Mitzie Loland 

Nina Messerschmidt fra Gentofte har vundet en af fotograf Mitzie Lolands smukke plakater.

Mitzie Loland har høstet fine anerkendelser og priser for sine smukke billeder ... Foto: Mitzie Loland

Elegant, friskt og enkelt
Smukke, enkle motiver og stærke farver. Fotograf Mitzie Loland er betaget af naturens former og farver. Med sit kamera indfanger hun sine motiver og gengiver dem enkelt og minimalistisk, hvilket på forunderlig vis forstærker oplevelsen af motivets former og farver. Især blomsternes farver fanger hendes opmærksomhed.
”Jeg bliver inspireret, når jeg, ude i naturen, finder smukke og farverige blomster.” fortæller den 33-årige fotograf. ”Jeg har altid været glad for farver, og fandt stilen til mine billeder, da jeg selv trængte til at få nogle farverige billeder på mine egne vægge derhjemme”.

Blomster, sol og sommer
Hendes billeder bærer, på trods af deres enkelthed, præg af både hendes personlighed og hendes engagement.
”Jeg føler selv, at mine billeder afspejler min personlighed, min glæde for livet, for naturen og for farver”, forklarer Mitzie Loland. ”Mit ønske er, at man bliver i godt humør, når man ser mine billeder”.
Hendes billeder har da også høstet fine anerkendelser og priser, blandt andet for billedet ”De 3 blomster” som er 3 lyserøde blomster på række mod en himmelblå baggrund.
”Jeg er selv rigtig glad for netop dette billede, da jeg kommer til og tænke på sol og sommer, når jeg ser på det.” siger Mitzie Loland om sit vinderbillede.

Mitzie Lolands plakater kan bestilles i to størrelser, som koster henholdsvis 475 kr. for en lille plakat i str. (50 x 70) og 675 kr. for en stor plakat i str. (70 x 100).

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^